Κόβεται το χρόνου το «Πρωινό ΑΝΤ1»;

Τι είπε στους παρουσιαστές η Γκολεμά και τι δήλωσε ο Φερεντίνος

Κόβεται το χρόνου το «Πρωινό ΑΝΤ1»;
Δίχως τέλος μοιάζει το θρίλερ για το μέλλον του «Πρωινό ΑΝΤ1» πριν καλά καλά τελειώσει η σεζόν: καλεσμένη της εκπομπής, η Ντέπυ Γκολεμά είπε στους παρουσιαστές ότι η εκπομπή τους μοιάζει με μεσημεριανό, ενώ σε συνέντευξή του ο Χρήστος Φερεντίνος εξομολογήθηκε ότι έχει ανάμεικτη γεύση από την φετινή χρονιά.

«Κι εσείς ένα πρωινάδικο κάνετε! Το ίδιο είναι το πρωινάδικο, το ίδιο και το μεσημεριανάδικο. Είναι απλά άλλη ώρα, το μεσημεριανό είναι λίγο πιο βαρύ», είπε η τηλεκριτικός σε απευθείας σύνδεση και ο Χρήστος Φερεντίνος έσπευσε να επισημάνει πως η δική τους εκπομπή είναι πιο… soft, ενώ άφησε υπονοούμενο για μετακίνησή τους το μεσημέρι!

Σε δηλώσεις του, ο Χρήστος Φερεντίνος δεν έκρυψε τα αισθήματά του για την σεζόν, τόσο στο «Πρωινό ΑΝΤ1», όσο και στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»: «είναι διαφορετικά πράγματα και τα δύο τα απολαμβάνω... Η φετινή τηλεοπτική περίοδος που αφήνει ανάμεικτη εντύπωση. Καινούργια τηλεοπτικά νερά, μετικές φορές βαθιά, μερικές φορές έπρεπε να βγω γρήγορα για να πάρω αναπνοή, αλλά νομίζω ότι τα πήγα καλά».

Θα το δούμε… Θα το συζητήσουμε με το κανάλι και βλέπουμε», ήταν η απάντηση του παρουσιαστή όταν τον ρώτησαν να θα έκανε πρωινό και του χρόνου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top