Χαμός με εκπομπή του BBC που έπρεπε να ήταν live, αλλά ήταν μαγνητοσκοπημένη

Κατηγορούν το δίκτυο ότι κορόιδεψε τους τηλεθεατές

Η εκπομπή «Planet Earth Live» του BBC είχε διαφημιστεί ως το πιο φιλόδοξο πρόγραμμα του βρετανικού δικτύου, αφού είχε σκοπό να δείχνει σε live μετάδοση το πώς ζουν άγρια ζώα στη φύση.

Οι τηλεθεατές λοιπόν στρογγυλοκάθισαν στον καναπέ τους για να δουν αληθινά ζώα, στην πραγματική τους ζωή και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο.

Έλα όμως που την περασμένη Κυριακή κατάλαβαν προς μεγάλη τους απογοήτευση ότι από τα 70 λεπτά της εκπομπή μόνο τα 20 ήταν live και τα υπόλοιπα μαγνητοσκοπημένα.

Και μη νομίζετε ότι και αυτά τα 20 λεπτά είδαν τίποτα σπουδαίο. Δύο νεροβούβαλους στα σκοτεινά είδαν και τα πλάνα ήταν και θολά!

Φυσικά το τηλεφωνικό κέντρο πήρε φωτιά από εξοργισμένους τηλεθεατές που έπαιρναν για να παραπονεθούν. Ήταν ��άλιστα τόσα πολλά τα τηλεφωνήματα που το BBC αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι θα ήταν απίθανο να δείξουν 70 λεπτά live τη ζωή άγριων ζώων και να μην βαρεθούν οι τηλεθεατές εξαιτίας των μεγάλων χρονικών διαστημάτων που δεν έχουν δράση.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το BBC δέχεται σκληρή κριτική για παραπλάνηση του κοινού. Τον Δεκέμβριο του 2011, οχτώ εκατομμύρια τηλεθεατές έβαλαν το BBC για να δουν μικρά πολικά αρκουδάκια στο φυσικό τους περιβάλλον, μέσα σε σπηλιές στην Ανταρκτική.

Τελικά αποδείχθηκε ότι τα αρκουδάκια βρίσκονταν σε ζωολογικό κήπο της Δανίας και ότι χρησιμοποίησαν ψεύτικο χιόνι για να το κάνουν πιο πιστευτό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top