Νάντια Μπουλέ: «Οι γονείς μου δεν έχουν ζητήσει εγγόνια»

Γιατί είναι "μόνη" της εδώ και καιρό;

Νάντια Μπουλέ: «Οι γονείς μου δεν έχουν ζητήσει εγγόνια»

Η Νάντια Μπουλέ είναι μόνη της αυτό το διάστημα και όπως ισχυρίζεται και η ίδια έχει αρχίσει να της αρέσει.

«Αν έχεις περάσει μεγάλα διαστήματα όντας σε κάποια σχέση , θέλεις ίσως και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, για να ισορροπήσεις .Βέβαια, για να σου πω την αλήθεια , είναι ίσως το μεγαλύτερο διάστημα που είμαι μόνη μου. Είναι μια φάση της ζωής μου που την βιώνω για πρώτη φορά. Κι έχει αρχίσει να μου αρέσει»..

Η παρουσιάστρια υποστηρίζει πως «οι άντρες πλησιάζουν δυσκολότερα μια γυναίκα αν αυτή είναι κάπως γνωστή. Με τους άντρες συμβαίνει το αντίθετο, καθώς οι γυναίκες τους προσεγγίζουν ευκολότερα».

Η παρουσιάστρια δηλώνει πως «δεν είμαι φαν των κακών παιδιών», ενώ την τραβούν τα καλά παιδιά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει κοντά στον γάμο. «Έφτασα μόνο στο αν με αυτό τον άνθρωπο που είμαι τώρα τα πράγματα συνεχίσουν να είναι καλά και σε βάθος χρόνου , ίσως να το σκεφτώ. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που μέχρι και σήμερα οι γονείς μου δεν έχουν ασχοληθεί με τα προσωπικά μου, ούτε μου έχουν ζητήσει εγγόνια»!

Φέτος την είδαμε στα ηνία της παρουσίασης του «Black out» . Η ίδια δηλώνει πως «όταν είδα τα ξένα επεισόδια του Black out ��ου άρεσαν πολύ».

Όσο για τις κακές κριτικές κάνοντας χιούμορ λέει «στην αρχή, στο Top Chef οι κριτικές με πείραζαν πολύ. Τώρα κάνω καθημερινά ασκήσεις αυθυποβολής, ώστε να μην με ενοχλούν, αλλά δεν τα καταφέρνω. Η κακή κριτική κατά κάποιον τρόπο μαθαίνεται».

Θα την δούμε και φέτος στην καλοκαιρινή εκπομπή «Elatte»; «είχα περάσει πολύ ωραία πέρυσι στο Elatte. Και το κομμάτι της ενημέρωσης ήταν για εμένα μια ευκαιρία να ασχοληθώ με αυτό που έχω σπουδάσει».Ακόμα δεν έχει δεχτεί προτάσεις από άλλα κανάλια, αλλά ότι και αν συμβεί πρώτα θα μιλήσει με τον ΑΝΤ1. Τι θα της άρεσε; Η ίδια λέει πως «θα ήταν τέλειο να παρουσιάζω τον εαυτό μου να τραγουδάει και να χορεύει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top