Νυφούλα ντύθηκε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα

Τους έπιασε όλους στον… ύπνο

Νυφούλα ντύθηκε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα
Έτσι ξαφνικά για τους πολλούς, αλλά όχι και για την ίδια, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα παντρεύτηκε το Σάββατο, χωρίς κανείς να το πάρει μυρωδιά.

Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε στις 12:00 το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας πιασμένη χέρι, χέρι με τον αγαπημένο της Σταμάτη, έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης, ο Σταμάτης και η Τζορτζέλα αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να κάνουν το μεγάλο βήμα και να παντρευτούν με πολιτικό γάμο σε μια σεμνή τελετή. Ο γάμος έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, αφού οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 30.

Επειδή μάλιστα το ζευγάρι ήθελε να κάνει έναν λιτό γάμο, ενημέρωσε τους καλεσμένους του για τα ευχάριστα μαντάτα, μόλις δύο μέρες πριν από το γάμο.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, ενώ η συγκίνηση της μητέρας της νύφης ήταν πολύ μεγάλη, αφού πάντρευε την τέταρτη και μικρότερη κόρη της.

Το γάμο τέλεσε η αδελφή της Τζωρτζέλας, Έφη Αποστολάκη που είναι και δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και κουμπάρα ήταν η μεγάλη αδελφή της Κατερίνα και ο σύζυγός της.

Στο γάμο παραβρέθηκε και η πολύ στενή φίλη της παρουσιάστριας Ζίνα Κουτσελίνη με τον σύζυγό της και την κόρη τους.

Το νυφικό της Τζωρτζέλας ήταν του οίκου Pronovias, από οργαντίνα σε γραμμή άλφα και μπολερό από δαντέλα, ενώ τα νυφικά παπούτσια ήταν ένα ζευγάρι ρομαντικές peep toe γόβες σε σομόν χρώμα.

Το χτένισμά της αλά Mairilyn το είχε επιμεληθεί ο Τρύφωνας Σαμαράς, ενώ οι μπομπονιέρες είχαν ένα απλό δέσιμο σε χρώμα ιβουάρ, ενώ οι καλεσμένοι γεύτηκαν τους υπέροχους μπεζέδες Βόλου που τους… τράταρε το ζευγάρι.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top