Ποιοί βγήκαν από το γυαλί και μπήκαν στη Βουλή;

Τι έκαναν στη «μάχη» του σταυρού γνωστοί δημοσιογράφοι

Ποιοί βγήκαν από το γυαλί και μπήκαν στη Βουλή;
Με «πινελιές» από ανθρώπους των media θα είναι η νέα Βουλή, καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως αρκετοί δημοσιογράφοι μπήκαν στη Βουλή. Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι (και είναι περισσότεροι) που μάλλον δεν έπεισαν το εκλογικό σώμα…

Πρώτη σε σταυρούς ανάμεσα σε εκείνους που ψήφισαν ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας έρχεται η Λιάνα Κανέλλη που παραμένει στη Βουλή, όπου θα βρίσκεται και ο Γρηγόρης Ψαριανός με την Δημοκρατική Αριστερά, ενώ στο Κοινοβούλιο θα βρίσκονται οι Γιάννης Μιχελάκης και ο Τέρνες Κουίκ, που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια Επικρατείας της ΝΔ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων αντίστοιχα.

Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία εκλέγονται επίσης η Άννα Καραμανλή, η Φωτεινή Πιπιλή, ο Αργύρης Ντινόπουλος, η Σοφία Βούλτεψη και ο Γιάννης Δημαράς.

Εκτός Βουλής έμειναν ο Αντώνης Λιάρος, η Άρια Αγάτσα, ο Γιώργος Φιλιππάκης, η ​Νατάσσα Ράγιου, ο Μάκης Γιομπαζολιάς και η Μελίνα Καραπαναγιωτίδου, η Εύα Καϊλή δεν κατάφερε να «πιάσει» ξανά έδρανο, την ώρα που σκληρή «μάχη» στην Α’ Αθήνας δίνουν η Τάνια Ιακωβίδου και ο Μανώλης Μαυρομάτης.

Τέλος, οι Γιώργος Καραμέρος και Γιώργος Κύρτσος δεν τα κατάφεραν αφού οι Οικολόγοι και ο ΛΑΟΣ έμειναν εκτός Βουλής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top