Με πολιτική θεματολογία η Γερμανού-Εκτάκτως βγήκε ο Παπαδάκης!

Οι εκλογές έφεραν αλλαγές στα προγράμματα των καναλιών

Ημέρα εκλογών σήμερα, και τα π��ογράμματα των καναλιών προσαρμόστηκαν στο μεγάλο και κρίσιμο ιστορικό γεγονός για τη χώρα.

Στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε σήμερα εκτάκτως στο «Πρωινό ΑΝΤ», με τίτλο «Καλημέρα Εκλογές», και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό αλλά και τη συγκίνηση του για τη «γιορτή της Δημοκρατίας» όπως τη χαρακτήρισε:

«Είπα να ντυθώ υποψήφιος με σακάκι και γραβάτα» αστειεύτηκε στην αρχή, ενώ εξήγησε και το λόγο που το βράδυ δεν θα τον δούμε να σχολιάζει σε κάποια πολιτική εκπομπή:

«Ήταν καθαρά δική μου απόφαση να μην εμπλακώ το βράδυ με αποτελέσματα. Δεν αντέχω όλη αυτή τη διαδικασία της υποκρισίας, που οι πολιτικοί έρχονται να μιλήσουν για τ΄αποτελέσματα των εκλογών, και άλλα λένε όλες τις άλλες προηγούμενες ημ��ρες και το βράδυ κάθονται σαν τις Μαρίες Παρθένες».

Η Ναταλία Γερμανού από την άλλη, βγήκε στις 10:00 κανονικά, αλλά με αλλαγμένη εκπομπή, πιο ενημερωτικο-ψυχαγωγική, προσαρμοσμένη στη μέρα:

«Το Μες την Καλή Χαρά είναι εδώ ελαφρώς αλλαγμένο. Μαρία Νικόλτσιου και Γιώργος Σμυρνής. Θα είναι ενημερωτικό-ψυχαγωγικό!» δήλωσε στους τηλεθεατές της.

Κάντε κλικ και δείτε την έναρξη του «Πρωινό ΑΝΤ1» και του «Μες την Καλή Χαρά»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top