Ρία Αντωνίου: θέλει Ελλάδα στο τραπέζι και Ιταλία στο... κρεβάτι

Μαγείρεψε μουσακά και αποκάλυψε τι άνδρα θέλει στο πλευρό της

Ρία Αντωνίου: θέλει Ελλάδα στο τραπέζι και Ιταλία στο... κρεβάτι
Την ποδιά της νοικοκυράς έβαλε η Ρία Αντωνίου και έφτιαξε… μουσακά, για να μάθουν οι Ιταλίδες την ελληνική κουζίνα! Κι αν στο τραπέζι την χώρα μας δεν την ξεχνά, στην αγκαλιά της η ξανθιά καλλονή θέλει… Ιταλό!

«Ο μουσακάς δεν είναι κάτι ελαφρύ, αλλά είναι τέλειο για ένα γεύμα με φίλους», λέει η Ρία σε ιταλικό τηλεπεριοδικό, προσθέτοντας πως είναι ένα από τα φαγητά που φτιάχνει όταν βρίσκει χρόνο να μαγειρεύει και να καλεί φίλους για φαγητό!

Οι Ιταλοί έχουν ξετρελαθεί με την ομορφιά της, ενώ το άρθρο επισημαίνει πως η Ρία θα μπορούσε να είναι ηθοποιός του παλιού αμερικανικού σινεμά. Η ίδια, πάντως, δηλώνει φαν των ταινιών της Cinecitta! «Ενώ οι φίλες μου παρακολουθούσαν ταινίες του Hollywood εγώ, εξαιτίας της μαμάς μου, έβλεπα ταινίες γυρισμένες στην Cinecitta, ρομαντικές αλλά και λίγο νουάρ και φανταζόμουν», αναφέρει χαρακτηριστικά.


«Είμαι μόνη. Ο Ηλίας που είναι πάντα δίπλα μου είναι μόνο ο μάνατζέρ μου. Ποιός ξέρει; Μακάρι να βρω έναν αρρενωπό Ιταλό», συνεχίζει η Ελληνίδα καλλονή και να δεις που στο τέλος θα τον βρει…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top