Λιάγκας: «Αν δεν μάθω για την Ελένη και τον Ματέο δεν θα φάω σήμερα!»

Πολλά ΝΕΥΡΑ σήμερα ο παρουσιαστής-ΔΕΙΤΕ το video

Λιάγκας: «Αν δεν μάθω για την Ελένη και τον Ματέο δεν θα φάω σήμερα!»

Το τι νεύρα είχε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας… ΔΕΝ περιγράφεται!

Κα�� επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, ο εκνευρισμός του ξεκίνησε με ένα σκυλάκι που κρατούσε στα χέρια της η Φαίη, το οποίο ήταν ολίγον τι άτακτο, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να στραβώσει και να πει: «Φαίη μου τι θα γίνει;»

Στη συνέχεια, άρχισε να «την λέει» στους συνεργάτες του, μια και τα θέματα τους δεν τον ενθουσίασαν. Αναφερόμενος στο θέμα Ματέο-Μενεγάκη είπε:

«Δηλαδή είναι φοβερή είδηση ότι η Ελένη είπε το όνομα Ματέο. Να δίνετε στην είδηση, την πραγματική της διάσταση. Δεν έχετε καταλάβει εδώ και δυο χρόνια. Εμείς κάνουμε gossip για να κάνουμε πλάκα. Άμα δεν μάθω για την Ελένη και τον Ματέο, δεν θα φάω εγώ σήμερα!»

Και συνέχισε τις υποδείξεις, λέγοντας στη Σάσα Σταμάτη:

«Να δούμε αν θα μας πεις τίποτα ενδιαφέρον σήμερα γιατί μέχρι στιγμής…»

Στο τέλος, της την είπε και για τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Αναφερόμενος στο θέμα της Έλενας Παπαβασιλείου που χώρισε, ο Λιάγκας ρώτησε τη Σταμάτη αν την πήρε τηλέφωνο να το επιβεβαιώσει. Όταν εκείνη του είπε πως το έμαθε από έμπιστο άνθρωπο του περιβάλλοντος της, ο παρουσιαστής εξερράγη ΞΑΝΑ:

«Αυτό το “περιβάλλον είναι η μεγαλύτερη μπαρούφα που υπάρχει στη δημοσιογραφία. Κάνεις πιο πολλά χρόνια δημοσιογραφία από μένα και ξέρεις καλύτερα».

Κάντε κλικ και δείτε το video με τις εκρήξεις του εκνευρισμένου Λιάγκα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top