Αγγελική Νικολούλη: «Είμαι μόνη μου και δεν είμαι ερωτευμένη!»

«Οι άνδρες με φλερτάρουν αλλά φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες»

Αγγελική Νικολούλη: «Είμαι μόνη μου και δεν είμαι ερωτευμένη!»
Για την ζωή της εκτός τηλεόρασης, τις σχέσεις, τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και την πολιτική, μίλησε η Αγγελική Νικολούλη.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως τώρα που είναι εκτός τηλεόρασης, «έχω ηρεμήσει λίγο. Γιατί ήμουνα στην ένταση 16 χρόνια. Νιώθω καλά με μένα, και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση».
Μάλιστα, είπε πως την καλή της επιδερμίδα την οφείλει στο καλό γονίδιο της οικογένειας της, αλλά και στο ότι κάνει γυμναστική 2 φορές την εβδομάδα.

Της λείπει όμως η τηλεόραση;
«Δεν μου λείπει η τηλεόραση ως τηλεόραση. Δηλαδή η προβολή. Μου λείπει η προσφορά στον κόσμο».

Μιλώντας για το Alter, είπε πως:
«Το Alter θυμίζει το γεφύρι της Άρτας. Έμεινα να το στηρίξω γιατί το αγαπάω πολύ. Μου φέρθηκαν ωραία. Αλλά έχασα μια τηλεοπτική σεζόν με το «θα και θα, αύριο και μεθαύριο». Δεν υπάρχουν άλλες αντοχές. Τώρα πια θα κάνω κάτι για τη νέα σεζόν».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως της έγιναν πολλές προτάσεις να κατέβει στην πολιτική: «Μου έγιναν αρκετές προτάσεις για να κατέβω στις εκλογές κυρίως από τη Νέα Δημοκρατία, ενώ το ΠΑΣΟΚ μου είχε προτείνει να γίνω Σύμβουλος Δημόσιας Τάξης». Ωστόσο δεν τις δέχτηκε γιατί όπως λέει, «δεν την θέλω την πολιτική. Απογοητευμένη είμαι όπως όλοι μας. Νιώθω ότι έχουν ισοπεδώσει τα όνειρα μας και τα όνειρα του παιδιού μου. Γι΄αυτό είναι εκτός Ελλάδας. Νιώθω προδομένη».

Τι θα ψηφίσει στις εκλογές της 6ης Mαϊου;
«Ταλαντεύομαι. Δεν ήθελα να πάω, αλλά θα πάω και θα είμαι της τελευταίας στιγμής. Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ! Με έχει κουράσει η ξύλινη γλώσσα των πολιτικών!»

Όσο για το αν αυτό το διάστημα έχει βρει κάποιον έρωτα;
«Δεν είμαι ερωτευμένη. Είμαι μόνη μου. Ο έρωτας είναι πηγή ζωής για τους ανθρώπους. Συμπληρώνω τρία χρόνια χωρισμένη. Αυτά είναι και τυχερά. Τι να πάω να χτυπήσω την πόρτα να πω είμαι μόνη μου, ελάτε;», απαντά.

Οι άνδρες, όπως είπε, την φλερτάρουν, ωστόσο, φοβούνται τις δυναμικές ��υναίκες.
«Πρέπει να βρεις έναν άνθρωπο που να ταιριάξεις. Δεν είναι εύκολο να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του. Πρέπει να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο».
Και επειδή είναι παραδοσιακή γυναίκα, η Αγγελική καταλήγει πως «ο άντρας είναι άντρας και η γυναίκα είναι γυναίκα. Πρέπει να του το δείχνουμε. Δεν μ΄αρέσει η ισοπέδωση. Τους έχουμε ευνουχίσει λίγο τους άνδρες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top