Το «Pirate Bay» έφαγε πόρτα στη Βρετανία!

Το απέκλεισαν με απ��φαση του ανώτατου δικαστηρίου!

«Πόρτα» έφαγε το «Pirate Bay» στην Βρετανία, έπειτα από απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας.

Το γνωστό site που έχει την έδρα του στη Σουηδία και είναι από τους πιο δημοφιλείς ιστοτόπους για όσους θέλουν να κατεβάσουν παράνομα αρχεία μουσικής και κινηματογραφικές ταινίες, πλέον είναι απαγορευμένο για τους Βρετανούς πολίτες.

Σύμφωνα με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας, το «Pirate Bay» παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα των μουσικών και κινηματογραφικών εταιριών.

Γι΄αυτό και υποχρέωσαν όλους τους παρόχους ιντερνετικών υπηρεσιών στη χώρα, ν’ αποκλείσουν την πρόσβαση των χρηστών στο «Pirate Bay».

Το θέμα με την παράνομη ανταλλαγή αρχείων είχε τεθεί στο τραπέζι εδώ και καιρό από τους δικαιούχους πνευματικών δικαιωμάτων, που είχαν ζητήσει από τους παρόχους ιντερνετικών υπηρεσιών να μπλοκάρουν την εν λόγω ιστοσελίδα και άλλες 100 παρόμοιες.

Ωστόσο οι πάροχοι τους είχαν απαντήσει πως αυτό δεν θα συμβεί, παρά μόνο αν υπάρξει δικαστική εντολή, η οποία τελικά δικαίωσε τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top