Δυναμικό comeback για τον Internet Exlorer

Και είναι μεγάλος ο.. ανταγωνισμός!

Έχετε παρατηρήσει πως όταν ανοίγουμε τον υπολογιστή μας βρισκόμαστε μπροστά σε ένα δίλημμα; Αναρωτιόμαστε ποιόν σύνδεσμο μεταξύ Firefox, Chrome ή Internet Explorer να ανοίξουμε προκειμένου να γίνει εφικτή η πρόσβαση μας στο internet.

Οι δυο πρώτες εταιρείες έχουν ανέβει αρκετά τα τελευταία χρόνια ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε όλοι μας! Η εκτίμηση αυτή είναι λανθασμένη, καθώς ο Internet Explorer πηγαίνει πιο καλά από τους άλλους δύο συνδέσμους και αυτό φάνηκε στην τελευταία έρευνα που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες..

Σύμφωνα με έρευνα της Net Applications, ο Internet Explorer 9 χρησιμοποιείται από το 52% των κατόχων Windows 7 στις ΗΠΑ και από το 35% των υπολοίπων χωρών!

Γιατί όμως; Όσοι υπολογιστές διαθέτουν λογισμικό της Microsoft διαθέτουν και Internet Explorer! Ε όσο να ‘ναι ένα χέρι βοηθείας το δίνει και η Microsoft..

Παρόλα αυτά, αρκετοί είναι και οι χρήστες που προτιμάνε τη Mozilla και τη Google.

Σίγουρο είναι πως με τον ανταγωνισμό που υπάρχει ο Internet Explorer θα σκεφτεί κάτι ακόμα πιο έξυπνο για να προσελκύσει χρήστες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top