Πόπη Τσαπανίδου: «έχω πιάσει πάτο»

Τι λέει για τις αμοιβές στην TV και πώς αντιμετωπίζει την κρίση;

Πόπη Τσαπανίδου: «έχω πιάσει πάτο»
«Δεν είχα ακριβές συνήθειες για να πω ότι έχω κόψει κάτι», δηλώνει η Πόπη Τσαπανίδου και προσθέτει πως ουδέποτε ανήκε στην κατηγορία των παρουσιαστών που έπαιρναν υπέρογκες αμοιβές και πληρώνεται καλά για τα δικά της standards.

Αναφερόμενη στην ρετσινιά που κουβαλάει το επάγγελμα του δημοσιογράφου, η παρουσιάστρια αναφέρει: «είναι σαφώς απαξιωμένος ο κλάδος μας και σε αυτό φταίνε κάποιοι επαγγελματίες που δεν πρόλαβαν, δεν ήθελαν, να καθαρίσουν τους σκάρτους ανάμεσά μας. Θα γίνει μοιραία! Εγώ την λατρεύω αυτή την εποχή στη βάση της γιατί πέφτουν οι μάσκες… Μπορεί να πιάσεις πάτο –κι εγώ προσωπικά έχω πιάσει πάτο και μάλιστα στις «καλές εποχές» για το επάγγελμα- αλλά μετά μόνο προς τα πάνω μπορείς να πας».

«Πληρωνόμαστε περισσότερο απ’ ότι ο μέσος Έλληνας. Τουλάχιστον εγώ δεν ανήκω στην κατηγορία των δημοσιογράφων που έπαιρναν υπέρογκες αμοιβές. Δεν λέω πως δεν πληρώθηκα καλά, πληρώθηκα καλά αλλά για τα δικά μου standrards. Υπάρχουν όμως συνάδελφοι που παίρνουν περισσότερα όπως και η πλειοψηφία που παίρνουν λιγότερα», λέει αναφερόμενη στις αμοιβές των ανθρώπων της TV.

Όπως υπογραμμίζει, «η τηλεόραση έχει ένα τρελό αντίτιμο. Έχει μια απίστευτη έκθεση, ένα ανελέητο κυνηγητό από οποιονδήποτε, μια μεγάλη φθορά ψυχής και ένα αμετάκλητο αύριο. Δηλαδή στην απόλυση το μέλλον είναι τρομερά δύσκολο».

«Κάποια στιγμή -όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες- είχα αγοράσει ένα πιο μεγάλο αυτοκίνητο, αλλά λίγο πριν ξεκινήσει η κρίση φρόντισα να το αντικαταστήσω με ένα πιο μικρό», λέει η Πόπη για το πώς την έχει επηρεάσει η κατάσταση στη χώρα μας, προσθέτοντας ότι αυτό που παρατηρεί είναι ότι η κρίση μας έφερε όλους πιο κοντά, αφού μαζευόμαστε στα σπίτια και περνάμε ποιοτικό χρόνο με δικούς μας ανθρώπους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top