Τηλεοπτικοί έρωτες που «τρέλαναν» την AGB

Ποιά ζευγάρια μας καθήλωσαν μπροστά την τηλεόραση;

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Ερωτικές ιστορίες που άφησαν εποχή και έκαναν τηλεθέαση θυμάται σήμερα το star.gr και σου τις παρουσιάζει!

Από τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, ο έρωτας έδωσε και πήρε: πίσω στο 1991 και τον ΑΝΤ1, σου θυμίζω το απαγορευμένο story του Αλέξη Δράκου (Κώστας Σπυρόπουλος) με την μητριά του Βίρνα Δράκου (Κάτια Δανδουλάκη) στη «Λάμψη».

Συνεχίζω με… τρίγωνο, εκείνο του «Δις Εξαμαρτείν» του 1993 στο Mega, όπου η διευθύντρια Άννα Ραγιά (Νένα Μεντή) αν και παντρεμένη με τον παρουσιαστή (άπιστο) Γιάννη Σωτηρόπουλο (Χάρης Σώζος), υποκύπτει στον έρωτα του νέου εκφωνητή Αλέξανδρου Αντωνόπουλο. Αν θες κάτι σε πιο… δράμα, σου έχω την σύγκρουση πατέρα – γιου στην «Αναστασία» (Μηνάς Χατζησάββας – Άλκις Κούρκουλος) για την πρωταγωνίστρια (Μυρτώ Αλικάκη).

«Παρακαλώ πολύ», «προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη» κι άλλες ατάκες που άφησαν εποχή έλεγε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ως Λίλη του «Λαβ Σόρρυ» μέχρι που υπέκυψε στον έρωτα του Τάσου του υδραυλικού (Τάσος Χαλκιάς), ενώ απαγορευμένος έρωτας που έγινε… λατρεία για τους τηλεθεατές ήταν εκείνος της Χριστίνας Μαρκάτου (Άννα Παναγιωτοπούλου) με τον παραλίγο γαμπρό της Aντώνη (Θανάσης Ευθυμιάδης) στην «Ντόλτσε Βίτα».

Θυελλώδης έρωτας και στην AGB ήταν εκείνος που περιέγραψε ο Μανούσος Μανουσάκης στους «Ψίθυρους Καρδιάς» μεταξύ της τσιγγάνας Ερατώς (Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους) με τον μπαλαμό Απόστολο Γκλέτσο. Ο ίδιος δημιούργησε ακόμα έναν παράνομο έρωτα ανάμεσα σε έναν αρχιμανδρίτη, τον πατέρα Ιωάννη (Σταύρος Ζαλμάς) και μια αγιογράφο την Δέσποινα (Θεοφανία Παπαθωμά) στο «Άγγιγμα Ψυχής».

Πιο… πρόσφατα, η Κατερίνα Λέχου και η Βίκυ Σταυροπούλου άλλαξαν ονόματα και έρωτες στο «Είσαι το Ταίρι Μου», ενώ μεγάλη τηλεθέαση (και σάλο) προκάλεσε το ερωτικό τρίγωνο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με την μάνα Πέμυ Ζούνη και την κόρη Ιωάννα Παππά στο «Κλείσε τα Μάτια».

Σπαρταριστό έρωτα είχαμε στο «Καφέ της Χαράς», με τον συντηρητικό δήμαρχο Πώποτα (Χάρης Ρώμας) να υποκύπτει στην πρωτευουσιάνα Χαρά (Ρένια Λουιζίδου), σκηνικό παρόμοιο με εκείνο του «Μην Μου Λες Αντίο» όπου ο μουσουλμάνος Μέμος Μπεγνής ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την Χριστίνα (Θάλεια Ματίκα).

Από τα ακόμα πιο πρόσφατα σήριαλ, δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον μετ’ εμποδίων έρωτα του Στράτου Αντύπα (Αλέξανδρος Σταύρου) και της δικηγόρου Ρεγγίνας Καμπά στην επιτυχημένη καθημερινά σειρά των Έλενας Ακρίτα και Γιώργου Κυρίτση «Βέρα στο δεξί», ούτε και τις περιπέτειες της Αγγελικής Δαλιάνη με τον Άνθιμο Ανανιάδη στο «Μαρία, η Άσχημη».

Για το τέλος άφησα το all time classic: Μαρίνα Κουντουράτου και Κωνσταντίνος Μαρκοράς στους «Δύο Ξένους» και… τα λόγια είναι περιττά!


Δες φωτογραφίες των τηλεοπτικών love story και βίντεο από το «Δύο Ξένοι»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top