Στο πλευρό της Μαρίας Ηλιάκη οι επώνυμοι φίλοι της

«Σπάραξε» η παρουσιάστρια στην κηδεία της μητέρας της

Στο πλευρό της Μαρίας Ηλιάκη οι επώνυμοι φίλοι της
Φίλοι και συγγενείς έσπευσαν στο πλευρό της Μαρίας Ηλιάκη που αποχαιρέτισε σήμερα την μητέρα της, στο νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

Με δάκρυα στα μάτια και υποβασταζόμενη από τον Μάκη Πουνέντη, με τον οποίο συνεργάζεται σε ραδιοφωνική εκπομπή, η παρουσιάστρια συνόδευσε την μητέρα της στην τελευταία της κατοικία.

Ο Μάκης Πουνέντης δεν έφυγε στιγμή από κοντά της, ενώ ευχήθηκε κουράγιο σε όσους μένουν πίσω.
Δίπλα της και ο Νίκος Μουτσινάς, ένας από τους ανθρώπους που γνώριζαν εξαρχής την άνιση μάχη που έδινε η μητέρα της Μαρίας, Σία, εδώ και μήνες.

Λόγια παρήγορα στην Μαρία έσπευσαν να πουν πολλοί συνάδελφοι και φίλοι της, όπως η Ρούλα Κορομηλά, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Νίκος Γεωργιάδης, ενώ στεφάνια έστειλαν, μεταξύ άλλων, οι συνεργάτες της στο «Δέστε Τους» και η Έλλη Κοκκίνου. Πολλοί ήταν επίσης και οι τηλεθεατές που έγραψαν λίγα λόγια συμπαράστασης στις σελίδες της παρουσιάστριας στο Ίντερνετ.

«Μου πήρε χρόνια να συνειδητοποιήσω ότι η μαμά μου δεν μπορεί… Και μετανιώνω για κάποια πράγματα, που την θεωρούσα δεδομένη», είχε εξομολογηθεί σε τηλεοπτική της συνέντευξη η παρουσιάστρια, που ουδέποτε άφησε το προσωπικό της πρόβλημα να επηρεάσει την δουλειά της.

Όπως λένε άνθρωποι που την γνωρίζουν, η Μαρία δεν θέλει να μιλά για πράγματα που την πονάνε.
Κι αν με την απώλεια της μητέρας της «σπάραξε», θα βρει τις ισορροπίες, την ψυχραιμία και την δύναμη να προχωρήσει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top