Σταύρος Ζαλμάς: Νέο ξέσπασμα του για την απόλυση από το «Είναι Στιγμές»

«Έχω στεναχωρηθεί και έχω προσβληθεί!»

Σταύρος Ζαλμάς: Νέο ξέσπασμα του για την απόλυση από το «Είναι Στιγμές»

Στεναχωρημένος και προσβεβλημένος είναι ο Σταύρος Ζαλμάς, εξαιτίας της απόλυσης του από το καθημερινό σίριαλ «Είναι Στιγμές».

Ο ηθοποιός, αποκάλυψε πως μετά το θέμα που δημιουργήθηκε, μίλησε με το κανάλι, «και διαπίστωσα ότι δεν θέλουνε ν΄αποχωρήσω. Αισθάνομαι βαθειά προσβεβλημένος απ΄αυτή τη συμπεριφορά. Νομίζω ότι πρέπει να το σταματήσουμε εδώ, δεν αξίζει ο κόπος να το συνεχίσουμε».

Άλλωστε όπως λέει, «το θέμα έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις απ΄ότι πραγματικά έχει. Αν η απόφαση του να φύγω έχει σχέση με το ότι έκανα μια σοβαρή και ειλικρινή συνέντευξη θίγοντας κ��ποια κακώς κείμενα στην ελληνική τηλεόραση, νομίζω ότι θυμίζει άλλες σκοτεινές εποχές και δεν μας αρμόζει σαν λαό».

Παράλληλα, τονίζει πως κανείς δεν τον ενημέρωσε για την απομάκρυνση:

«Δεν με πήρε κανείς για την απομάκρυνση, δεν με ενόχλησε κανείς από τους σεναριογράφους. Μου μεταφέρθηκαν κάποια πράγματα αλλά όχι προσωπικά απ΄τους ίδιους. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η αποχώρηση δεν ήταν δική μου επιλογή. Δεν καταφέρθηκα ποτέ εναντίον καμίας παραγωγής και κανενός καναλιού».

Γι΄αυτό, και σε περίπτωση που το κανάλι του ζητήσει να επιστρέψει, θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά, καθώς επαναλαμβάνει πως «έχω στεναχωρηθεί και έχω προσβληθεί».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τι δήλωσε...


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top