Ποιος πρότεινε στον Νίκο Χατζηνικολάου να συμπαρουσιάσουν τις εκλογές;

Γιατί εκείνος αρνήθηκε;

​Μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική συνάντηση είχαν ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Ελένη Μενεγάκη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός άνκορμαν δήλωσε «Είμαι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα μου και δεν το κρύβω. Περισσότερο ερωτευμένος είμαι με την κόρη, όπου στα μέσα Αυγούστου περιμένουμε να γεννηθεί.H μεγάλη ανατροπή είναι ότι μετά από τρεις γιους έρχεται επιτέλους η κόρη! Ο γιατρός της γυναίκας μου μου είχε δώσει πιθανότητες 7-9%για κόρη. Νοιώθω πολύ τυχερός που έρχεται κορίτσι».

Πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια δεν θα τον δούμε στο γυαλί στις εκλογές

Χαρακτηριστικά λέει «Είχα πρόταση από την Έλλη Στάη να συμπαρουσιάσουμε την εκπομπή, αλλά δεν θα πάω. Δεν δικαιούμαι να δω μια φορά τις εκλογές από το σπίτι;Δεν θα έχω οργανώσει εγώ τη βραδιά ,οπότε θα νοιώθω σαν το ψάρι έξω από το νερό. Θέλω να παρακολουθήσω τα εκλογικά αποτελέσματα από το σπίτι με ένα ποτήρι κρασί μπροστά μου».

Γιατί δεν του λείπει τηλεόραση;

«Η τηλεόραση δεν μου λείπει. Πριν από 21 χρόνια που ξεκίνησα είχα πει ότι θεωρώ την τηλεόραση παρένθεση. Βασική μου δημοσιογραφική δουλειά είναι η εφημερίδα. Την πρώτη φορά που βγήκα στις 19.30 έξω δεν ήξερα πως είναι το φως την ώρα της ημέρας. Είδα γεμάτες τις καφετέριες και αναλογίστηκα ότι αυτοί δεν μας βλέπουν την ώρα που κάνουμε ειδήσεις».

Πως καταλαβαίνεις αν ένας πολιτικός λέει την αλήθεια

«Βλέποντας έναν πολιτικό να μιλάει βλέπω και τις κινήσεις του. Φαίνεται ο πολιτικός που κοροϊδεύει, προσπαθεί για αν υποκλέψει την ψήφο των πολιτικών. Φαίνεται ο πολιτικός ο οποίος προσπαθεί να εμφανίσει μια ψεύτικη εικόνα για τον εαυτό του και για τα πιστεύω του».

Κεφάλαιο Άκης Τσοχατζόπουλος

Ο εκδότης μίλησε και για το σημαντικό θέμα των ημερών , αυτό του Άκη Τσοχατζόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικά «ξέρω ότι πρέπει το πολιτικό μας σύστημα να είν��ι πολύ προσεκτικό. Δεν πρέπει αν δοθεί μετά τις εκλογές η αίσθηση ότι αυτό ήταν ένα πυροτέχνημα χωρίς συνέχεια. Δεν είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο μόνος πολιτικός που βούτηξε ολόκληρος στο μέλι. Υπάρχουν δεκάδες ακόμα και είναι γνωστοί στην ελληνική κοινωνία».

Ο Νίκος και τα Social Media

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ιδιαίτερα γνωστός στα social media , καθώς αφιερώνει αρκετό χρόνο στo twitter να συνομιλεί με κόσμο. «Έχω πολλούς followers στο twitter γιατί τους σέβομαι, συνομιλώ μαζί τους, απαντώ σε όλους και κυρίως μου αναγνωρίζουν την ειλικρίνεια. Όταν κάνω λάθος το λέω .Δεν κάνω πολιτική μέσα από το διαδίκτυο» .