Παναγιώτης Πετράκης: «Έχω χτυπηθεί πολύ»

Που επιστρέφει ο γνωστός ηθοποιός;

Μέχρι πρότινος τον παρακολουθούσαμε στην πετυχημένη σειρά του Mega «Μυστικά της Εδέμ». Τώρα του έγινε πρόταση από την εξίσου πετυχημένη σειρά «Βασιλιάδες» και θα τον παρακολουθούμε και εκεί σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, αυτόν του εκδικητή!


«Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση αυτή που μου έγινε για το καθημερινό του Mega , που έχει αγαπηθεί ξεχωριστά , οπότε είπα το ναι με χαρά! Ο ρόλος που μου ανατέθηκε είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν του Λουκά κι αυτό με κέντρισε ιδιαίτερα-δεν ήθελα να κάνω κάτι παρεμφερές» δηλώνει σε συνέντευξη του.

Η δουλειά όμως δεν είναι θέμα τύχης, αλλά όπως τονίζει και ο ίδιος «Δεν ήταν καθόλου εύκολα τα πράγματα Έχω παλέψει πολύ στη ζωή μου, έχω χτυπηθεί πολύ με τον εαυτό μου και μπορώ με πεποίθηση να σου πω ότι τίποτα δεν μου χαρίστηκε. Φυσικά και αναγνωρίζω ότι υπήρξαν άνθρωποι που με βοήθησαν και θα τους ευχαριστώ μέχρι να πεθάνω., αλλά ότι κατέκτησα ήταν με το σπαθί μου. Θυμάμαι αρκετές στιγμές απογοήτευσης που αμφισβήτησα τις ικανότητες μου και έλεγα στον εαυτό μου ότι ίσως δεν κάνω για τον χώρο».

Αυτό το διάστημα τον βλέπουμε δίπλα στη Μαρινέλλα και τη Νατάσα Θεοδωρίδου να τραγουδά και μιλώντας για τα χρήματα που βγάζει υποστηρίζει πως «Τα χρήματα σαφώς παίζουν σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές μου επιλογές και σαφώς είναι περισσότερα από όσα ενδεχομένως θα έπαιρνα στο θέατρο, αλλά και πάλι όχι τόσα όσα μπορεί να φανταστεί κανείς. Τα νυχτοκάματα έχουν πέσει πάρα πολύ»..