Η Google υποκλίνεται στο μεγαλείο του Θ. Αγγελόπουλου

Τιμά τα 77 χρόνια από τη γέννησή του

Η Google υποκλίνεται στο μεγαλείο του Θ. Αγγελόπουλου

Πριν από λίγους μήνες ολόκληρος ο κόσμος της τέχνης, των γραμμάτων, του κινηματογράφου, μούδιαζε στην είδηση ότι ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος είναι νεκρός.

Μια στιγμή και κόπηκε το νήμα της ζωής του μεγάλου Έλληνα δημιουργού που σφράγισε τον ελληνικό κινηματογράφο και η αξία του αναγνωρίστηκε σε όλον τον κόσμο.

Σήμερα λοιπόν, 77 χρόνια από τη γέννησή του, η Google αποτίει φόρο τιμής στον Έλληνα σκηνοθέτη και του αφιερώνει την κεντρική της σελίδα.

Ήταν 25 Ιανουαρίου 2012, λίγο μετά τις επτά το απόγευμα όταν έγινε γνωστό ότι ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος είναι νεκρός.

Την ώρα των γυρισμάτων για τη νέα του ταινία, μια μηχανή τον παρέσυρε, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, διασωληνώθηκε, όμως μετά από δύο ανακοπές και βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή και ξεκίνησε κι εκείνος για την γειτονιά των αγγέλων.

Κάνοντας λοιπόν σήμερα κλικ στο λογότυπο της Google, που απεικονίζει τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο επί τω έργω μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριών για τη ζωή και το έργο του.

Φωτογραφίες, αφιερώματα στο ��ργο του, στις βραβεύσεις του, λεπτομέρειες για τη ζωή του, μπορούν να βρεθούν με μια απλή κίνηση στην οθόνη του υπολογιστή σας. Έτσι… ένας μικρός φόρος τιμής σε έναν μεγάλο καλλιτέχνη.
​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top