Νίκος Παπαδάκης: «Έχω ζοριστεί πάρα πολύ οικονομικά»

Δεύτερη χρονιά είναι εκτός τηλεόρασης ο παρουσιαστής

Νίκος Παπαδάκης: «Έχω ζοριστεί πάρα πολύ οικονομικά»

​Ο Νίκος Παπαδάκης βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια εκτός τηλεόρασης και δηλώνει πως του λείπει και πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.
«Έχω ζοριστεί πάρα πολύ στα οικονομικά. Είναι η δεύτερη σεζόν που είμαι εκτός τηλεόρασης», λέει ο ίδιος ενώ υποστηρίζει πως πέρυσι του είχαν γίνει κάποιες προτάσεις, αλλά φέτος δεν υπήρχε καμία πρόταση λόγω των δύσκολων συνθηκών.

Πριν από λίγο καιρό τον είδαμε καλεσμένο στο «Πρωινό mou» και ο ίδιος παραδέχεται πως νοστάλγησε τις εποχές που παρουσίαζε εκείνος την εκπομπή. Βέβαια του αρέσει πολύ η επιλογή των παρουσιαστών.

Όσο για την παρεξήγηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο «Αυτά είναι παλιά. Μια χαρά είμαστε με τον Δημήτρη. Δεν είπαμε τίποτα όταν πήγα στην εκπομπή. Χαιρετηθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε, μια χαρά είναι όλα» , είπε ο Νίκος.

Ποτέ δεν έχουμε δει τον Νίκο Παπαδάκη να προβάλει την προσωπική του ζωή και αυτό γιατί ο ίδιος θέλει να την κρατήσει κρυφή. Όσον αφορά την οικογένεια υποστηρίζει πως «Όλοι σκεφτόμαστε να κάνουμε οικογένεια βέβαια μπορεί να είναι και ένα παιδί εκτός γάμου».

Τέλος, ο Νίκος Παπαδάκης αποκάλυψε πως ασχολείται με την αγιογραφία και παραδέχεται πως «Θα πήγαινε για ένα διάστημα να μείνει σε μοναστήρι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top