3 τροφές με λιγότερες από 50 θερμίδες - Απόλαυσε τες άφοβα!

Μήπως να τις προσθέσεις στα σνακ και τις συνταγές σου;

Έξυπνο αδυνάτισμα σημαίνει να επιλέγεις νόστιμες τροφές, με λίγες θερμίδες, που να φροντίζουν τη σιλουέτα σου, αλλά και να κατευνάζουν το αίσθημα πείνας που πολλές φορές την ημέρα σε κυριεύει και δύσκολα ελέγχεις. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θες κάτι να τσιμπολογήσεις, κατεύθυνε το χέρι σου στις πιο κάτω επιλογές:

7 λόγοι που δεν αδυνατίζεις ενώ προσέχεις τη διατροφή σου

Μούρα

Blueberries, Blackberries, Cranberries. Όποιο πρώτο συνθετικό ή χρώμα επιλέξεις, ετοιμάσου να επωφεληθείς από τις φυτικές τους ίνες και να χαρείς με τις 32 θερμίδες / μισό φλιτζάνι. Δοκίμασε να τα απολαύσεις τις απογευματινές ώρες, εκείνη τη στιγμή που η λιγούρα σου «χτυπά» την πόρτα και θες κάτι να τσιμπολογήσεις. Άσε που τα blueberries – που είναι και στην εποχή τους – είναι άκρως δροσιστικά και για τον ουρανίσκο σου κάτι παραπάνω από ιδανικά.

Φιστίκια

Ανάλατα και απολαυστικά. Το καλύτερο σνακ που μπορείς να απολαύσεις για απογευματινό ή δεκατιανό. Με μόλις 45 θερμίδες / μισό φλιτζάνι, μην σκεφτείς να παρασυρθείς σε άλλα είδη ξηρών καρπών. Α, και, φυσικά μακριά από τα αλατισμένα που μειώνουν τη θρεπτική τους αξία. 

Όχι μόνο αβγά - 7 τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη που σε αδυνατίζουν

Γάλα αμυγδάλου

Μπορεί να μην τρελαίνεσαι για τη γεύση τους, όμως, τα γαλακτοκομικά σε βοηθούν να αδυνατίσεις. Για να μην τρως, λοιπόν, συνέχεια γιαούρτι, δοκίμασε μισό φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου. Πολλά τα οφέλη, λίγες οι θερμίδες. 42 θερμίδες μόνο!