Ψωμάκια τέλος... τρώγοντας Ψωμί!

Και πώς γίνεται αυτό θα πεις - Γίνεται…! Με το νέο Slim Toast

Δε χρειάζεται πια να πεις το ψωμί... ψωμάκι, αν θες να χάσεις κιλά. Μπορείς, τρώγοντας ψωμί, να αδυνατίζεις! 

Από τα παλιά τα χρόνια, σε πολλές χώρες της Ασίας είχαν βρει πως μία φυτική ίνα, η γλυκομαννάνη, βοηθάει στη φυσική δίαιτα. Ζύμωναν λοιπόν το ψωμί τους προσθέτοντας αυτό το μυστικό συστατικό, που μας κάνει να αναρωτιόμαστε για την κομψή σιλούετα τους. Πλέον μπορεί κανείς να βρει ψωμί με γλυκομαννάνη και στην Ελλάδα! Και χωρίς να χρειαστεί να... ζυμώσει. Ο Καραμολέγκος με την τεχνογνωσία και την εμπειρία του στην παραγωγή ψωμιού, πρόσθεσε τη θαυματουργή ίνα στο Slim Toast.

Τρώγοντας μία φέτα ψωμιού σε συνδυασμό με δύο ποτήρια νερό, πριν από κάθε γεύμα, χορταίνεις και τρως λιγότερο. Κάθε φέτα ψωμιού Slim Toast περιέχει ένα γραμμάριο γλυκομαννάνης. Με τρεις φέτες ψωμιού την ημέρα, απολαμβάνει κανείς ψωμί ξανά χωρίς τύψεις, καθώς καταπολεμά ταυτόχρονα τα... ψωμάκια. 

Πώς; Η γλυκομαννάνη είναι μία υδατοδιαλυτή ίνα, μη πέψιμη και μη απορροφήσιμη από τον οργανισμό. Όταν καταναλώνεται, δημιουργεί στο στομάχι μία μάζα σαν ζελέ που απορροφά το νερό που πίνουμε δημιουργώντας μία αίσθηση κορεσμού. Το γεύμα, έτσι, που θα ακολουθήσει, θα είναι λιτό. Λιγότερες θερμίδες, λιγότερα κιλά.

Σε μία εποχή που οι περισσότερες τροφές που καταναλώνουμε έχουν περισσότερες θερμίδες και ο καθιστικός τρόπος ζωής, αλλά και η έλλειψη χρόνου, δε μας βοηθούν να τις κάψουμε, το Slim Toast μπορεί να γίνει ο σύμμαχός μας, σε μια διατροφή με λιγότερα λιπαρά και περισσότερες φυτικές ίνες!