Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ταξιδεύει στην ΒΑΡΚΙΖΑ, στο πλαίσιο του φεστιβάλ MARE NOSTRUM.«Από τη θάλασσα, για τη θάλασσα, δίπλα στη θάλασσα».
Ξεκινά το Piraeus Port Film Festival
Πρόκειται για την πιο χρωματιστή γιορτής!
Το φεστιβάλ έχει ως κύριο θέμα την μαζική ρίψη χρωματιστής πούδρας με την συνοδεία μουσικής, τεχνών και παράλληλων δραστηριοτήτων:
Το φεστιβάλ απευθύνεται σε μικρά, μεγάλα και πολύ μεγάλα παιδιά, που έχουν απηυδήσει από τη γκρίζα καθημερινότητα και αναζητούν απεγνωσμένα εναλλακτικές πτυχές της ζωής με χρώμα.
Η είσοδος της εκδήλωσης είναι ελεύθερη και σακουλάκια με πούδρα χρώματος μπορείτε να προμηθευτείτε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, από τα ειδικά περίπτερα.
Τα παιδιά μπορούν επίσης να επιδοθούν και σε άλλες δραστηριότητες καθώς θα υπάρχει τοίχος αναρρίχησης, τρισδιάστατο κάστρο ζωγραφικής, DJ sets, Εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και Street food.
Το Φεστιβάλ των Χρωμάτων θα διαρκέσει 3 ώρες και τα χρώματα είναι 100% φυτικά καθώς αποτελούνται από πούδρα αλευριού χρωματισμένη με χρώμα ζαχαροπλαστικής.