Έκθεση οι φωτογραφίες μας στο Instagram

Από τις 20 Απριλίου, στο Γκάζι

Φωτογραφίες που έχουν «ανέβει» στο Instagram παρουσιάζονται σε μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα έκθεση, από τις 20 Απριλίου έως και τις 20 Μαΐου, στο Red Dot στο Γκάζι.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο αρχιτέκτονας Αναστάσης Σταματάκος, που σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει το καινούργιο πλην δημοφιλέστατο κοινωνικό δίκτυο για μία έκθεση φωτογραφίας.

Για έναν ολόκληρο μήνα, ο αρχιτέκτονας όρισε τους κανόνες με τους οποίους επιλέχθηκαν οι φωτογραφίες και επικοινώνησε με άτομα που δεν γνώριζε και τα οποία τις είχαν «ανεβάσει».

Συνολικά, θα παρουσιαστούν φωτογραφίες από 96 χρήστες του Instagram, για τους οποίους ο κ. Σταματάκος επισημαίνει πως είναι καθημερινοί άνθρωποι, από διάφορους επαγγελματικούς χώρους και από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η έκθεση, υπό τον τίτλο «Instamoments», θα ξεκινήσει με ένα πάρτι εγκαινίων με μουσική από τον Γιώργο Χαρωνίτη την Παρασκευή, 20 Απριλίου, και ώρα 21:00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top