Ο James Bond επιστρέφει

Νέο μυθιστόρημα με τον...007

Στην 26 Μαϊου ο θρυλικός πράκτορας 007 επιστρέφει για μας δώσει τα διαπιστευτήριά του με ένα ολοκαίνουργιο μυθιστόρημα, που έχει τον τίτλο “Carte Blanche” (Λευκή Επιταγή).

Το βιβλίο αυτή την φορά υπογράφει ο αμερικανός σπεσιαλίστας σε best seller, Τζέφρι Ντίβερ και για την έκδοσή του δόθηκαν πρώτα οι ευλογίες της «Ian Fleming Publication». Ο James Bond έρχεται εντελώς ανανεωμένος, ηλικιακά είναι 30 και κάτι, έχει γεννηθεί στα τέλη της δεκαετίας του ’70, είναι βετεράνος του Αφγανιστάν και του Ιράκ και ο νέος πνευματικός του πατ��ρας τον θέλει αντικαπνιστή.

Κατά τα άλλα ο James έχει όλο το γνωστό γυαλιστερό πακέτο του 007 με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, εντυπωσιακές αποστολές, εξωτικές τοποθεσίες και πανάκριβα χειροποίητα αυτοκίνητα και φυσικά...μαρτίνι. Στο « Carte Blanche» το καμάρι των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών οδηγεί μια Μπέντλεϊ Κοντινένταλ G.T., ενώ ταξιδεύει με προορισμό τη Μέση Ανατολή, προκειμένου να φέρει σε πέρας την πρώτη του αποστολή.

Ο Sean Connery ενσάρκωσε με μοναδικό τρόπο τον θρυλικό πράκτορα στη μεγάλη οθόνη. Δείτε τον διάσημο ηθοποιό να συστήνεται με τον κλασσικό τρόπο του 007 στις...κυρίες που έμπλεξαν στις περιπέτειές του.