Το διάσημο Ιταλικό Circo Medrano συνεχίζει τις παραστάσεις του, στο Παλαιό Φάληρο, δίπλα από το Γήπεδο ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ – μέχρι την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου - με 2 καθημερινές παραστάσεις στις 18:15 και 20:30 - εκτός Τρίτης που υπάρχει ρεπό - και κάθε Κυριακή με 3 παραστάσεις στις 11:30, 18:15 και 20:30.
«Σεβάς Χανούμ» του Γιώργου Χρονά στο Θέατρο «Αλκμήνη»
Ένα 2ωρο φαντασμαγορικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους , με καταπληκτικούς ακροβάτες σε αέρα και νερό , απίθανους ζογκλέρ , τον θρυλικό γύρο του θανάτου με 3 μηχανές , Magic Show , τον διάσημο κλόουν ΟΤΟ και πολλά ακόμα νούμερα που θα σας κόψουν την ανάσα και έχουν κερδίσει 2 χρυσά βραβεία στο φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο και την μοναδική διαχρονική ποιότητα του ονόματος MEDRANO.
Οι τιμές του τσίρκου είναι Κερκίδες 12 ευρώ – παιδικά 2 έως 10 ετών - 10 ευρώ, Πλατεία 14 ευρώ – παιδικά 2 έως 10 ετών - 12 ευρώ και Θεωρεία (θέσεις vip) 16 ευρώ – παιδικά 2 έως 12 ετών - 14 ευρώ.
Τα παιδιά κάτω των 2 ετών είναι δωρεάν και τα πολυτεχνικά , φοιτητικά και ανεργίας κοστίζουν 8 ευρώ.