«Ματ» έκανε η νέα ταινία του Woody Allen στην αμερικανική αγορά

Το «Midnight in Paris» η επιτυχία της 25ετίας

Κάθε λόγο να γιορτάζει έχει ο Woody Allen, καθώς η νέα του ταινία “Midnight in Paris”, αποτελεί τη μεγαλύτερη εισπρακτική του επιτυχία στη Βόρεια Αμερ��κή, ύστερα από μία 25ετία.

Σύμφωνα με την εταιρεία διανομής το “Midnight in Paris”, που γυρίστηκε αποκλειστικά στο Παρίσι, έχει ήδη αποφέρει εισπράξεις άνω των 23 εκατομμυρίων δολαρίων στις Η.Π.Α. και το�� Καναδά από τότε που άρχισε να προβάλλεται, στις 20 Μαϊου. Οι εισπράξεις τον υπόλοιπο κόσμο, όπου ο Woody Allen έχει σε γενικές γραμμές μεγαλύτερη δημοτικότητα από ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, φθάνουν τα 35,7 εκατομμύρια δολάρια.

Εδώ και κάποια χρόνια ο αμερικανός σκηνοθέτης, έχει εγκαταλείψει κινηματογραφικά την αγαπημένη του Νέα Υόρκη και γυρίζει ταινίες στην Ευρώπη. Στο Λονδίνο γύρισε το “Match Point” και το “Scoop”, στην Βαρκελώνη το “Vicky, Cristina, Barcelona”, στο Παρίσι το τελευταίο του φιλμ και τώρα στρέφεται στη Ρώμη, όπου τον Ιούλιο αρχίζουν τα γυρίσματα της ταινίας με τίτλο “Bop Decameron”, με πρωταγωνιστές την Penelope Cruz, την Ellen Page, τον Alec Baldwin, αλλά και τον ίδιο. Η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 75χρονου Woody Allen, μέχρι σήμερα παραμένει η «Χάνα και οι αδελφές της» (παραγωγή 1986) με 40,1 εκατομμύρια δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top