«Πάμε σινεμά;»: Μαρία Φαραντούρη και Γιάννης Στάνκογλου στο Ηρώδειο!

Οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν μια μοναδική παράσταση

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Γιάννης Στάνκογλου μας καλούν να πάμε σινεμά.  Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας, στις 10 Ιουλίου, μια μοναδική παράσταση με τραγούδια του παγκόσμιου και ελληνικού κινηματογράφου στο Ηρώδειο.

Τραγούδια από θρυλικές ελληνικές και ξένες ταινίες, όπως η «Καζαμπλάνκα» και το «πρωινό στο Τίφανις». Στίχοι και μουσικές που αγαπήσαμε μέσα από τη μεγάλη οθόνη, όπως στα έργα «Εβίτα» και «Skyfall» θα πλημμυρίσουν απόψε το Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Η Μαρία Φαραντούρη και ο Γιάννης Στάνκογλου υπόσχονται μια αξέχαστη γιορτή… 

«Με την κυρία Φαραντούρη δεν έχω συνεργαστεί ξανά, είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που θα βρίσκομαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο, δίπλα σε αυτόν τον καλλιτέχνη, με την εξαιρετική φωνή και τόση ιστορία», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου.

Πλάι τους στην παράσταση «Πάμε σινεμά», θα βρίσκονται καταξιωμένοι καλλιτέχνες και μουσικοί. Μαζί θα τραγουδήσουν τραγούδια σπουδαίων συνθετών από τον Νικολά Πιοβάνι και τον Μίμη Πλέσσα μέχρι τον Μάνο Χατζηδάκη, και θα ξεσηκώσουν το κοινό. 

«Το αγαπάω πάρα πολύ το σινεμά και νομίζω ότι το αποδεικνύω δουλεύοντας πάρα πολύ, όσο γίνεται περισσότερο, στο σινεμά» δήλωσε επίσης ο Γιάννης Στάνκογλου, ενώ, σε ερώτηση σχετικά με το αν θα ήθελε αν ασχοληθεί με την πολιτική, ο ηθοποιός απάντησε: «Όχι ποτέ, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Νομίζω πως δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι σε έναν τέτοιο χώρο».

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.