Το TEDxAthens 2018 αναζητά τα όρια του φυσιολογικού στη σύγχρονη εποχή

Θα παρουσιάσει φέτος μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σειρά ομιλιών

Το Σάββατο 2 Ιουνίου το TEDxAthens επιστρέφει για 9η χρονιά στην πρωτεύουσα με έναν 17ωρο μαραθώνιο συναρπαστικών ομιλιών γύρω από την πολιτική, την τεχνολογία, την καινοτομία, την μουσική, τις καλές τέχνες και όχι μόνο.

"Το θέμα του φετινού event είναι το ordinary, αν και δεν μεταφράζουμε στα ελληνικά τη λέξη αυτή. Η πιο συγγενής μετάφραση θα ήταν το κανονικό, το φυσιολογικό. Αυτό που θέλουμε λοιπόν να αναλύσουμε και να παρουσιάσουμε εκείνη τη μέρα είναι ομιλίες που πραγματεύονται τι πρέπει να λογίζεται ως νέο κανονικό, ως νέο φυσιολογικό" δήλωσε ο Δημήτρης Καλάβρος, ιδρυτής του TEDxAthens.

Ανάμεσα στους φετινούς ομιλητές συγκαταλέγονται προσωπικότητες, όπως ο φιλόσοφος Μάσιμο Πιλιούτσι, ο εξερευνητής και περιβαλλοντολόγος Χιου Κίνγκστον, ο δήμαρχος Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς.

"Θα εξετάσουμε και θα παρουσιάσουμε ιστορίες ανθρώπων, οι οποίοι πιθανώς να κάνουν για τους ίδιους πολύ φυσιολογικά πράγματα, αλλά για όλον τον υπόλοιπο κόσμο να έχουν φανταστικό αποτέλεσμα, φανταστική δουλειά και φανταστικό αποτύπωμα στις κοινωνίες τις οποίες υπηρετούν" ανέφερε ο ιδρυτής του TEDxAthens.

Το TEDxAthens έχει εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο και διεθνές διαδραστικό πολυσυνέδριο ιδεών και σκέψης. Αυτή τη χρονιά εξελίσσεται ακόμη περισσότερο, με παράλληλες δράσεις και πολυδιάστατο πρόγραμμα που αναπτύσσεται σε 3 σκηνές. Εκτός από τις ομιλίες, τα διαφορετικά workshops, τις παρουσιάσεις και τα Q&A sessions, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι πολιτιστικά και γαστρονομικά δρώμενα που θα απασχολήσουν το Αθηναϊκό κοινό από την ερχόμενη σεζόν.

Το ΤEDxAthens  2018 θα πραγματοποιηθεί σε τρεις διαφορετικές σκηνες του κέντρου πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top