Οδηγός διασκέδασης Star - Προτάσεις για θέατρο, σινεμά και μουσική!

Τα καλύτερα events για την εβδομάδα που έρχεται!

Κινηματογραφικές πρεμιέρες, προτάσεις διασκέδασης για παιδιά και ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις περιλαμβάνει ο οδηγός ψυχαγωγίας του Star.

Το αριστούργημα του Άρθουρ Μίλερ, «το Τίμημα», ανεβαίνει στο Θέατρο ΙΛΙΣΙΑ με μοναδική διανομή. Στο έργο δύο αδέλφια συναντιούνται ύστερα από πολλά χρόνια, μετά τον θάνατο των γονιών τους, προκειμένου να διαπραγματευτούν με έναν Εβραίο εκτιμητή ό,τι απέμεινε το σπίτι τους, λίγο πριν την κατεδάφιση του. Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, η Ρένια Λουιζίδου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης  και ο Χρήστος Σαπουντζής δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας. Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Ο ταλαντούχος Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σκηνοθετεί τα «7 χρόνια» μια επίκαιρη παράσταση, βασισμένη σε ισπανική ταινία με τους Αλέξανδρο Λογοθέτη, Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Ορφέα Αυγουστίδη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη και Γιώργο Χριστοδούλου. Τέσσερις φίλοι  έχουν από κοινού μια εταιρία, όταν η εφορία τους πιάνει για φοροδιαφυγή, ένας από τους ήρωες πρέπει να πάει φυλακή, τότε ξεκινά ένα ψυχολογικό θρίλερ. Η λύση θα δοθεί μέσω ενός μεσολαβητή. Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Μόλις βγήκε στους κινηματογράφους η πολυαναμενόμενη ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, «the post: απαγορευμένα μυστικά» όπου βλέπουμε για πρώτη φορά μαζί στη μεγάλη οθόνη την Μέριλ Στριπ και τον Τομ Χανκς. Οι δύο οσκαρικοί ηθοποιοί καταπιάνονται με την αληθινή ιστορία της δημοσίευσης άκρως απόρρητων φακέλων του Πενταγώνου για τον πόλεμο στο Βιετνάμ που έκαψαν τον Λευκό Οίκο το 1971 και φλερτάρουν με… όσκαρ! Παίζουν επίσης: Τρέισι Λετς, Σάρα Πόλσον, Μπομπ Όντενκερκ.

Ένα μοντέρνο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους έκανε πρεμιέρα στα σινεμά. «To δωμάτιο των θαυμάτων» με την Τζούλιαν Μουρ ξετυλίγει δύο ιστορίες παιδιών: από τη μια η κωφάλαλη Ρόουζ που αναζητά το 1927 μια διάσημη­ σταρ που θαυμάζει και από την άλλη ο Μπεν, ένα αγόρι με προβλήματα ακοής,  που ψάχνει 50 χρόνια μετά από εκείνη, στοιχεία για τον πατέρα του. Το έργο σκηνοθετεί ο Τοντ Χέινς, μην το χάσετε. Παίζουν επίσης:Μισέλ Γουίλιαμς, Όουκς Φέγκλι, Μίλισεντ Σίμοντς.

Για τους μικρούς μας φίλους αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος! Παιδιά, τρέξτε να προλάβετε το παραμυθένιο πάρκο του Ευγένιου Τριβιζά στο Μαρούσι μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου! Το τρένο σας περιμένει για ένα μοναδικό ταξίδι με τον Πίκο Απίκο, την Αλεπού Πουπού και τους άλλους ήρωες. Μαζί τους θα πείτε ιστορίες, θα φάτε γλυκά, και θα λύσετε τις παγίδες που στήνουν η μάγισσα Φρικαντέλα και το Ρούνι, το γουρούνι! Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Ό,τι και αν επιλέξετε να περάσετε υπέροχα

Επιμέλεια -παρουσίαση: Άννα Σταματιάδου  (astamatiadou@star.gr)

Facebook / Instagram: Anna Stamatiadou