Οδηγός διασκέδασης Star - Προτάσεις για θέατρο, σινεμά και μουσική!

Aυτά είναι τα καλύτερα events!

Κινηματογραφικές πρεμιέρες, συναυλίες, θεάματα χορού και θεατρικές παραστάσεις που ξεχωρίζουν περιλαμβάνει ο οδηγός ψυχαγωγίας του Star.

Η κωμωδία "Γουρούνι στο σακί" του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης μετά από ένα επιτυχημένο ταξίδι σε  όλη την Ελλάδα κάνει περιοδεία στην Αθήνα και υπόσχεται πολύ γέλιο! Στο έργο του Ζωρζ Φεϋντώ, που σκηνοθετεί  Γιάννης Καραχισαρίδης, πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Πιατάς και ο Θανάσης Τσαλνταμπάσης. Μαζί τους ένας θίασος αγαπημένων ηθοποιών!

31 χρόνια μετά το θρυλικό Top Gun, ο Τομ Κρουζ ανεβαίνει ξανά στα αεροπλάνα, γίνεται πιλότος, και δουλεύει ταυτόχρονα για τη CIA και τον βαρόνο ναρκωτικών, Πάμπλο Εσκομπαρ! Ο Χολιγουντιανός σταρ προσγειώνεται στους κινηματογράφους με την ταινία "American Made" που είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία και εντυπωσιάζει!

Τα διάσημα Μπαλέτα Μπολσόι έρχονται στην Ελλάδα! Κορυφαίοι σολίστες θα παρουσιάσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μια μοναδική παράσταση αφιέρωμα  για τα 75 χρόνια του ζωντανού θρύλου Μιχαήλ Λαβρόφσκι, που ανεβαίνει κι αυτός ξανά στην σκηνή,  συμπρωταγωνιστώντας με τον κορυφαίο χορευτή του κόσμου σήμερα, τον μοναδικό, Ιβάν Βασίλιεφ.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών μας προσκαλούν σε μία συναυλία-αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας, με αφορμή τα 40 χρόνια από τον θάνατο της. Η σοπράνο Ντινάρα Αλίεβα, πλαισιωμένη από έμπειρους μουσικούς και τον μαέστρο Μίλτο Λογιάδη, θα τραγουδήσει άριες που σημάδεψε με την ερμηνεία της, η θρυλική ντίβα.

Tα κορυφαία μπαλέτα Μπεζάρ της Λωζάνης γίνονται 30, εξακολουθούν να γράφουν ιστορία και το γιορτάζουν στο Ηρώδειο με μια μεγάλη γιορτή χορού και αγάπης! 50 εξαιρετικοί χορευτές, τιμώντας τη μνήμη του σπουδαίου χορογράφου και ένθερμου φιλέλληνα Μορίς Μπεζάρ, που έφυγε πριν 10 χρόνια από τη ζωή,  θα παρουσιάσουν εμβληματικές χορογραφίες του, με υπόκρουση Μπετόβεν μέχρι Νικ Κέιβ!

 

Ό,τι και αν επιλέξετε να περάσετε υπέροχα

Επιμέλεια- παρουσίαση: Άννας Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

Facebook/Instagram: Anna Stamatiadou