Ο Θωμάς Βασιλάκης παρουσίασε την πρώτη του ποιητική συλλογή και ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε για το βιβλίο

Οι στίχοι μελοποιήθηκαν από τον Θωμά Φώτη

Την πρώτη του ποιητική συλλογή παρουσίασε  ο Θωμάς Βασιλάκης, στον χώρο εκδηλώσεων των Εκδόσεων Όστρια την Δευτέρα στις 20:00.

Για το βιβλίο με τίτλο «Η ζωή μας ένας δρόμος», μίλησε ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος όπως είπε, αξίζει κάποιος να διαβάσει τα ποιήματα του Θωμά Βασιλάκη αφού στο βιβλίο έχει καταθέσει την ψυχή του.

Ο συγγραφέας, φανερά συγκινημένος ανέφερε πως ο δρόμος της ζωής μας δεν είναι προκαθορισμένος και πως μπορούμε να τον αλλάξουμε.

«Η ζωή μας είναι ιδέες, συλλέγουμε, αποθηκεύουμε, τις τοποθετούμε σε στιγμές, καλές ή κακές ή σωστές δεν έχει σημασία , άλλωστε δεν ανήκει στην ανθρώπινη φύση ο απολογισμός. Είναι προνόμιο καθαρά της ψυχής, δεν μπλέκει με νόμους, με χρόνους, με όρια αυτή, είναι ολόκληρη και ελεύθερη, δεν ψάχνει μισά» αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιβλίο του.

Τους υπέροχους στίχους μελοποίησε ο καθηγητής μουσικής, συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής, Θωμάς Φώτης, ξεσηκώνοντας όλους εκείνους που παρευρέθηκαν στην παρουσίαση.

Για το βιβλίο εκτός από τον Πέτρο Πολυχρονίδη μίλησαν επίσης η  Ρενέ Στυλιαρά (Συγγραφέας – Ποιήτρια) και ο Γιώργος Αράπογλου (Δημοσιογράφος – Συγγραφέας).

 

Ρεπορτάζ: Μαλέλλη Δέσποινα