Μόνο στο Star:Ο συγγραφέας του «Κώδικα Ντα Βίντσι» μιλάει για τη νέα του ταινία «Inferno»

Τι είπε για τα «Μάρμαρα του Παρθενώνα»;

​Δέκα χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του «Κώδικα Ντα Βίντσι», ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη ένα ακόμη βιβλίο του Νταν Μπράουν, το «Inferno».

Το Star είναι το μόνο ελληνικό κανάλι που ταξίδεψε στη Φλωρεντία συνάντησε τον μετρ των best seller, και εκείνος αποκάλυψε πως το όνειρό της ζωής του δεν ήταν να γίνει συγγραφέας.

«Για πολλά χρόνια, έγραφα τραγούδια και προσπαθούσα να τα προωθήσω σε τραγουδιστές. Ακόμα και σήμερα γράφω τραγούδια και παίζω πιάνo» είπε αποκλειστικά στη δημοσιογράφο, Έλγκα Νταϊφά.


Ο Νταν Μπράουν έχει πουλήσει 50 εκατομμύρια βιβλία και μιλώντας στο Star αποκωδικοποίησε τα μυστικά της έμπνευσης του που τον έχουν οδηγήσει στην κορυφή.

«Γράφω εφτά μέρες την εβδομάδα από τις τέσσερις το πρωί. Επίσης, συνέχεια γράφω και σβήνω. Γράφω δέκα σελίδες για να κρατήσω τελικά την μία».

Το Infernο αποτελεί την πολυαναμενόμενη ταινία της σεζόν. Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στον ρόλο του καθηγητή Λανγκτον: αγωνίζεται να σώσει τον πλανήτη από έναν θανατηφόρο ιό.

Ο Νταν είναι για πολλούς ο πιο πετυχημένος εμπορικά συγγραφέας του καιρού μας, παίρνει θέση και για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

«Ένα τέτοιο θέμα έχει συνήθως δύο οπτικές. Από τη μία πλευρά θέλεις τα αρχαία να είναι στην πατρίδα τους και από την άλλη θέλεις να βρίσκονται στα μουσεία που τα φροντίζουν και το κοινό μπορεί να τα θαυμάσει» είπε στο Star ο μετρ των best seller.

Στα 121 λεπτά του φιλμ χάρη στη χρήση του drone αλλά και των γυρισμάτων που πραγματοποιήθηκα φυσικούς χώρους ο θεατής «ταξιδεύει» σε Φλωρεντία, Βενετία, Ζυρίχη και στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη…

Η ταινία προβάλλεται από σήμερα στους κινηματογράφους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top