Το Καρπενήσι μετακομίζει στην Ομόνοια για πέντε μέρες

Θα προβληθούν η πολιτιστική κληρονομιά τα τουριστικά αξιοθέατα και τα προϊόντα του Καρπενησίου

​Στην Ομόνοια έχει μετακομίσει από τις 28 Σεπτεμβρίου το Καρπενήσι και εκεί θα είναι μέχρι τις 2 Οκτωβρίου από τις 10πμ έως τις 22:00μμ.

Στην έκθεση, με τίτλο "Πάμε Καρπενήσι στην Ομόνοια" την οποία οργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Κι.Πο.ΚΑ(Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας) θα προβληθούν η πολιτιστική κληρονομιά, τα τουριστικά αξιοθέατα, τα προϊόντα του Καρπενησίου αλλά και τοπικοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου.

Στρατηγική επιδίωξη της Κι.Πο.Κ.Α. είναι η σύνδεση της Περιφέρειας με το κέντρο , η οικονομική τους τόνωση μέσω της παρουσίας & προβολής τους στο κέντρο της Αθήνας.

Γενικά επιδιώκουνε την αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων και επισκεπτών και παράλληλα την βελτίωση της εμπορικότητας στο κέντρο της Αθήνας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού ,Πολιτισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων , της Ε.Ν.Π.Ε και της Κ.Ε.Δ.Ε.

Αναλυτικά

Εγκαίνια περιπτέρου: Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 & ώρα 20:00μμ στην πλατεία Ομονοίας. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν η Υπουργός Τουρισμού κα.Ε. Κουντουρά , ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ε. Αποστόλου ,το Υπουργείο Πολιτισμού, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Μπακογιάννης ,ο ��ρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε .κ. Γ. Πατούλης , ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γ. Καμίνης, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Ν. Σουλιώτης.

Χορευτικό καλωσόρισμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Δήμου Καρπενησίου

ΔΕΙΤΕ το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.