Φάμελλος,Δρογώσης,Τσάκαλος και Μαρκαντώνης για μια μαγική βραδιά στο Θέατρο του Αττικού Άλσους

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου

Μια πολύ ιδιαίτερη μουσική σύμπραξη, παντρεύοντας επί σκηνής τις φωνές και τα αγαπημένα τους τραγούδια, μας υπόσχονται οι Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, Οδυσσέας Τσάκαλος και Βαγγέλης Μαρκαντώνης, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 9μ.μ. στο Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.

Ξεκινώντας από τον ξεχωριστό Μανώλη Φάμελλο, με τα «Γαλάζια Μυστικά», «Η Ευτυχία Είναι Αυτό…», «Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι», τον λυρικό Στάθη Δρογώση με τα «Συγχώρεσε Με», «Βιαστικό Πουλί Του Νότου», τον Οδυσσέα Τσάκαλο από τους «Φατμέ» με το «Στην Σταδίου» και το «Δεν Πειράζει» και φτάνοντας στον Βαγγέλη Μαρκαντώνη από το συγκρότημα «Ανοιχτή Θάλασσα», τραγούδια, ηλικίες, διαθέσεις, μουσικές, μπλέκονται, αλληλεπιδρούν και αποκτούν μια νέα παρεΐστικη μοναδική διάσταση.

Η ιστορία μιας ολόκληρης μουσικής σκηνής στην καλύτερη της εκδοχή.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες στα τηλέφωνο 210 5284800, 210 5284851 – 853 & 854 και www.opanda.gr

Θέατρο Αττικού Άλσους: Είσοδος από την οδό Καρπενησιώτη, περιφερειακός Γαλατσίου (Τουρκοβούνια)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top