Εγκαινιάζεται η έκθεση του Αλέξανδρου Αθανασίου «Σπίτια με χρώμα και άλλα» στη Θεσσαλονίκη

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου το απόγευμα θα εκτίθενται ζωγραφικοί πίνακες του Αλέξανδρου Αθανασίου -όλοι ακρυλικά σε καμβά, τεχνοτροπίας «Ρεαλισμός», διαστάσεων από 260Χ60 cm έως 40Χ30 cm - με τίτλο "ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ".

Τους πίνακες φιλοτέχνησε ο καλλιτέχνης την τελευταία χρονιά (2015-2016) έχοντας ήδη αποσπάσει θερμά σχόλια από όλους όσοι είχαν την ευκαιρία να τους δουν μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως τις 27 Οκτωβρίου και θα μπορεί κανείς να την επισκέπτεται, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή από τις 6 έως τις 9 το απόγευμα και κάθε Πέμπτη πρωί από τις 10 έως τη 1 το μεσημέρι, στη Θεσσαλονίκη (The Art Coven- Athanasiou Art Gallery, Μητροπόλεως 34 -πλατεία Αριστοτέλους).

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη:

Ο Αλέξανδρος Αθανασίου "μυήθηκε" στη ζωγραφική στις αρχές της δεκαετίας του '70 στη Γαλλία, όταν παράλληλα με τις σπουδές του εκεί, παρακολούθησε "μαθήματα" στη Beaux Arts στη Λυών.


Η πρώτη έκθεση ζωγραφικών του έργων στη Θεσσαλονικη, έγινε το 1980.

Έχει ακόμη γράψει διηγήματα και ποιήματα (Πρωί- πρωί με τα χαράματα" 2011 εκδόσεις "Εχέδωρος", "Στίχοι στα χρόνια της κρίσης", "Προσοχή- προσοχή" κ.α.)

Είναι Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Καινοτομίας (Business Administration,Management, Marketing, International Management, International Marketing,Business Innovation).

Σύμβουλος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων. Εισηγητής σε σεμινάρια.
Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top