ΣΥΓΚΙΝΕΙ η Άλκηστις Πρωτοψάλτη:Τιμή μου που υπηρέτησα την Ελλάδα στην υπηρεσιακή κυβέρνηση

Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα της ορκωμοσίας της

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ορκίστηκε αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού στην υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Η τραγουδίστρια δεν ξέχασε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα και θέλησε να γράψει λίγα λόγια σχετικά με την ορκωμοσία της.

Ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από εκείνη την ημέρα, την οποία συνόδευσε με το εξής συγκινητικό κείμενο:

«29/8/2015. Ήταν ύψιστη τιμή να υπηρετήσω την Ελλάδα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Όταν σήκωσα το χέρι για τον όρκο προς την πατρίδα μέσα στα δάχτυλα μου έκλεισα όλη μου την ζωή. Το μυαλό μου «κατέβαζε» εικόνες, καταστάσεις, τους γονείς μου, τους φίλους μου και ο,τι αγαπούσα χαμογελούσε κι έπιανε θέση για να δει μέσα από την ψυχή μου. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να μην αφήσω τα συναισθήματα μου να κυλήσουν. Σε 22 μέρες δεν μπορείς να κάνεις φίλους ούτε και θαύματα… Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου όσο το δυνατόν καλύτερα. Το υπουργείο Τουρισμού είναι ένα εκπληκτικό υπουργείο, είναι ο φωτεινός καθρέφτης της χώρας και του πολιτισμού. Αυτό που χρειάζεται είναι όραμα, θάρρος και αποφασιστικότητ��… Και για επίλογο… Στο αίμα μου κυλάει μουσική…»
prvtio.jpgΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top