Παύλος Παυλίδης και Imam Baildi στο διήμερο ZERO festival στη Λίμνη Ζηρού

Όλα είναι έτοιμα για τις 12 Αυγούστου

Παύλος Παυλίδης και Imam Baildi στο διήμερο ZERO festival στη Λίμνη Ζηρού

Στη λίμνη Ζηρού, κοντά στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας, σε μια περιοχή απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, ξεκινά στις 12 Αυγούστου το διήμερο ZERO festival με μοναδικές live βραδιές, αλλά και ενδιαφέρουσες δράσεις. Μεταξύ των τελευταίων, η καθιερωμένη βόλτα στη λίμνη με τα canoe kayak, ο τοίχος 5 μέτρων για τους λάτρεις της αναρρίχησης, τα μαθήματα γιόγκα δίπλα στη λίμνη, καθώς και διάφορα άλλα lake sports που δίνουν τον δικό τους τόνο στη συνάντηση.

Κι αν η ημέρα τελειώνει με δραστηριότητες, η νύχτα έρχεται με μουσικές βραδιές, που φέτος ενισχύουν με την παρουσία τους ο Παύλος Παυλίδης με τους B Movies και οι IMAM BAILDI. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 12 Αυγούστου ανοίγει με τους Apollon Band, όπου 50 μουσικοί & φωνές υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Γερογιάννη θα χαρίσουν ένα πρόγραμμα βγαλμένο από άλλη εποχή.

Συνεχίζοντας και όσο η νύχτα πέφτει, ο μεγάλος καλλιτέχνης Παύλος Παυλίδης με τους B Movies θα κάνει την εμφάνισή του με ένα best off από την πολύχρονη καριέρα ενός καλλιτέχνη που έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και που εξακολουθεί να μας χαρίζει απλόχερα καινούρια ακούσματα με τον δικό του πάντα χαρακτηριστικό τρόπο. Η βραδιά κλείνει με τους Manifesto και το προσωπικό τους ηχόχρωμα.

Το Σάββατο 13 Αυγούστου, στο αποκορύφωμα του Zero festival, ο χορός και η ένταση θα κρατήσει από νωρίς. Σ' αυτό θα φροντίζουν οι αγαπημένοι από τα Ιωάννινα Folk N' Roll, η πλέον ανερχόμενη εγχώρια Balkan - ska μπάντα που έχουν αγκαλιάσει την Βαλκανική, ηπειρώτικη και ρεμπέτικη παράδοση με σεβασμό αλλά και προσδίδοντας σε αυτή τη δική τους χαρακτηριστικά μοντέρνα αντίληψη.

Κάπου εκεί έρχονται και οι IMAM BAILDI όπου η «συνταγή» τους είναι ένας συνδυασμός μουσικών γεύσεων που φέρνουν κοντά το παλιό με το καινούριο, την Ελλάδα με τον κόσμο.

Στη σκηνή, επτά άτομα συνδυάζουν ήχους από παλιά ελληνικά κομμάτια, δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις, latin, hip-hop και ηλεκτρονική μουσική σε μια συναυλιακή συνταγή που είναι πλέον δοκιμασμένη σε πάνω από 500 εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top