Μόνο στο star.gr:Του Νίκου δε θα του ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ η λεζάντα «πέθανε ο γιος του Κλυνν»

Τι λέει ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης

Μόνο στο star.gr:Του Νίκου δε θα του ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ η λεζάντα «πέθανε ο γιος του Κλυνν»

Έχει βουήξει ο τόπος από το πρωί για τον θάνατο του Νίκου Τριανταφυλλίδη. Έφυγε και αυτός νωρίς και αναρωτιέσαι βρε παιδί μου γιατί αυτός ο Χάρος δείχνει τέτοια προτίμηση στους ταλαντούχους, τους ιδιαίτερους, αυτούς που το χνάρι τους με έναν τρόπο θα μείνει ανεξίτηλο…σε έναν χώρο, σε μια ιστορία, σίγουρα στη μνήμη όσων των αγάπησαν και έδεσαν τη ζωή τους με τη δική του με νήματα αόρατα.

Αναρωτιέμαι αν ο γείτονάς του και συνεπώνυμος του Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης, είναι συγγενής του. «Όχι, καμία σχέση» είναι η απάντησή του στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής «όμως να σου πω για τον Νίκο ό,τι θέλεις» λέει με γλύκα που περισσεύει.
Η λεζάντα «πέθανε ο γιος του Κλυνν» δε θα του άρεσε καθόλου
«Ο Νίκος ήταν ένας άνθρωπος βαθιά τρυφερός και συναισθηματικός, γλυκός και ευγενικός» λέει χαρακτηριστικά ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης στο star.gr και συνεχίζει «σε πρώτη ανάγνωση, έβγαζε βαβούρα, χαβαλέ και πλάκα, χαρακτήρα που μετέδωσε στο «παιδί» του στο Gagarin, έναν χώρο ψυχαγωγίας που πραγματικά έφερε την υπογραφή του, που δεν ήταν πάν��α πρώτης αισθητικής αλλά είχε προσωπικότητα.

Και ο ίδιος είχε προσωπικότητα η οποία θα φαινόταν καλύτερα αν όλα αυτά με τα οποία είχε ασχοληθεί κατά καιρούς, είτε ήταν ταινίες, είτε χώροι ψυχαγωγίας, είτε ραδιόφωνο, τα είχε προσέξει λίγο περισσότερο και δεν τον διακατείχε η προσπάθεια να απομακρυνθεί από το πατρικό πρότυπο του Χάρυ Κλυνν. Εγώ νομίζω, αν και δε το συζητήσαμε ποτέ, ότι ο Νίκος είχε βαριά τη σκιά του Κλυνν και δε νομίζω ότι φταίει ο Κλυνν για αυτό. Είναι κάποιοι μπαμπάδες και μαμάδες που ρίχνουν βαριά τη σκιά στα παιδιά τους χωρίς να το θέλουν οι ίδιοι. Εγώ νομίζω πως αυτό που από το πρωί γράφεται ως λεζάντα στις τηλεοράσεις κάτω από τη φωτογραφία του Νίκου «έφυγε ο γιος του Κλύνν» δε θα του άρεσε καθόλου».

Η κακή κριτική που δεν μπήκε ποτέ ανάμεσά τους και έγινε εξώφυλλο
Χαρακτηριστική είναι μια ακόμη στιγμή όπως εξομολογείται στο star.gr ο κύριος Τριανταφυλλίδης ο οποίος είπε «είχε πολύ χιούμορ, μέναμε σε διπλανές πολυκατοικίες στη Φωκίωνος και θα μου λείψει. Θυμάμαι τη στιγμή που μου είπε ότι είχε βγάλει την πρώτη του ταινία σε dvd και ήρθε και μου είπε ότι στο εξώφυλλο είχε βάλει την κριτική που του είχα κάνει. Του είπα δεν θυμάμαι τι είχα γράψει και αυτό ήταν το εξής: αυτή η ταινία δε βλέπεται ούτε δεμένος σε καρέκλα, με σπιρτόκουτα στα μάτια για να μένουν ανοιχτά…
Ηταν υπέροχος ο Νίκος με χιούμορ και καλλιέργεια που τα κάλυπτε με ένα σύννεφο χαβαλέ» είπε τέλος ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης.
Της Ισμήνης Λέντζου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top