Μετά από 22 χρόνια σμίγουν και πάλι δυο «Παιδιά από την Πάτρα»

Το πρώτο του ραντεβού το δίνουν την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο Καλοκαιρινό Χάραμα

Μετά από 22 χρόνια σμίγουν και πάλι δυο «Παιδιά από την Πάτρα»
λέντι μέχρι το… χάραμα υπόσχονται δυο «Παιδιά από την Πάτρα», ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Βαγγέλης Δεληκούρας που ξανασμίγουν στην πόλη από την ��ποία ξεκίνησαν τη μεγάλη τους πορεία.

Ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος έπεισε τον γκουρού του, όπως τον αποκαλεί, Βαγγέλη Δεληκούρα, να ανέβει στη σκηνή μετά από 22 ολόκληρα χρόνια! Σημείο συνάντησης ένας ξεχωριστός χώρος διασκέδασης, που είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα, το Καλοκαιρινό Χάραμα, λίγο έξω από την Πάτρα, με πρώτο ραντεβού την Παρασκευή 10 Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Χρήστος Παπαδόπουλος και Βαγγέλης Δεληκούρας θα ερμηνεύσουν τραγούδια που έγραψαν και άφησαν εποχή στη χρυσή δεκαετία του λαϊκού συγκροτήματος όπως «Πίνω μπύρες», «Πίκρανες το φαντάρο», «Λαϊκό Τσα-τσα», «Δεν χρωστάω», «Μου λένε να μην κλαίω», «Κουφάλες» και άλλες πολλές διαχρονικές τους επιτυχίες.

Στο πρώτο μέρος ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος θα μας παρουσιάσει την πλούσια μουσική του πορεία μετά τα «Παιδιά της Πάτρας», με φόντο ένα εξωτικό σκηνικό και τραγούδια που έγραψε και ερμήνευσαν κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως το «Αρχιπέλαγος», «Αυτή η Γη έχει φωνή», «Της αγάπης μαχαιριά», «Φίλα με» και άλλες πολλές του δημιουργίες. Μαζί τους μια συνεργασία έκπληξη, η Νάντια Μπουλέ, αλλά και η Λίζα Ανδρέου, ο Κώστας Τζιαγκούλας, ο Γιάννης Στάθης, η Μυρτώ Καμβυσίδη και ο Μιχάλης Πουλίδας.

Πληροφορίες – κρατήσεις: 2610 671639 & 2610 672444

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top