Κιμούλης, Φιλιππίδης, Μπέζος:Το πάντρεμα στον Πλούτο κι η απάντηση σε όσους περιμένουν καυγάδες

Συνάντηση γιγάντων

Ο Γιώργος Κιμούλης, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γιάννης Μπέζος ενώνουν τις δυνάμεις τους στην αριστοφανική κωμωδία «Πλούτος» που θα κάνει πρεμιέρα στο αργολικό θέατρο την 1η Ιουλίου, για να περιοδεύσει αργότερα ανά την Ελλάδα.

Οι τρεις πρωταγωνιστές έδωσαν την πρώτη τους κοινή συνέν��ευξη στην Reallife, σε μια μικρή ανάπαυλα από τις πυρετώδεις πρόβες τους.

Το γεγονός ότι θα τους δούμε πάνω στη σκηνή και τους τρεις είναι γοητευτικό, αλλά από την άλλη έχει έναν κίνδυνο να γίνουν εκρήξεις. Τι απαντούν σε αυτό το ενδεχόμενο;

«Καμία έκρηξη δε έγινε και ούτε πρόκειται να γίνει, όσο κι αν κάποιοι το επιθυμούν και το φαντασιώνονται! Δεν πρόκειται να τους κάνουμε την χάρη», λέει ο Γιώργος Κιμούλης, ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης απαντά: «Εγώ θα μείνω στη γοητεία του «μαζί» που με ενδιαφέρει πάντα, όπως ξέρεις καλά. Με κεντρίζει, με ερεθίζει καλλιτεχνικά να μοιράζομαι τη σκηνή με σημαντικούς συναδέλφους και όλοι μαζί να ανεβάζουμε τον πήχυ όσο ψηλότερα γίνεται. Όλα τα άλλα για εκρήξεις τα θεωρώ αστεία. Λέγονται και γράφονται πάντα γιατί πουλάνε».

Όσο για το γεγονός ότι ο Παύλος Χαϊκάλης δεν είναι πια στην παρέα τους επισημαίνουν.

Π.Φ.: Ήταν μια απόφαση του Παύλου να μην συνεχίσει μαζί μας για προσωπικούς λόγους.Ούτε κόντρα υπήρξε, ούτε ένταση, ούτε καυγάδες, ούτε εκρήξεις!

Γ.ΜΠ.:Ούτε και αίματα!Ο Παύλος επέλεξε να μην μείνει στην παρέα μας και αποχώρησε φιλικά και χαλαρά.

Γ.Κ.: Δεν υπήρξαν συγκρούσεις δεν υπήρξε κανένα παρασκήνιο, Είχε πάρει κάποιες αποφάσεις με την πολιτική, που έχουν προτεραιότητα σε σχέση με το θέατρο κι εκεί οφείλεται κατά τη γνώμη μου ότι δεν είναι πια μαζί μας.

Στη συνέχεια ρωτήθηκαν για τον Γιαν Φαμπρ και πως είδαν όλο αυτό που έγινε πριν από λίγο καιρό.

Γ.Κ.: Έγιναν πολύ βιαστικές κινήσεις κι όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Υπήρξε κακός σχεδιασμός, έγιναν όλα στο πόδι κι αυτό έφερε παρεξηγήσεις και λάθη. Ευτυχώς στη διαδρομή έγιναν διορθωτικές κινήσεις, μπήκε στο τιμόνι ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος και το Φεστιβάλ προχωρά! Αυτό μετράει!

Π.Φ: Ήταν μέγιστο λάθος ότι προσκάλεσαν τον Φαμπρ για να αναλάβει το Φεστιβάλ μας. Δεν είναι ένας διεθνούς φήμης καλλιτέχνης, είναι ένας διεθνούς φήμης αμφιλεγόμενος καλλιτέχνης, που θα έπρεπε να περιμένουμε ότι θα φερθεί τόσο υπερφίαλα- του έδωσαν χώρο για να το κάνει βέβαια, δεν ��ο έκανε μόνος του.

Γ.ΜΠ: Έφταιξε ο ίδιος για τις τόσο προκλητικές δηλώσεις του και για το αλά βελγικά φεστιβάλ που ήθελε να επιβάλει αλλά κυρίως έφταιξαν αυτοί που του έδωσαν βήμα να το κάνει. Ας μ�� μείνουμε όμως άλλο σε αυτό. Σημασία έχει ότι το φεστιβάλ θα γίνει και ότι προχωράμε…Γιατί υπήρχε κίνδυνος να «παγώσει» και να μην γίνουν οι παραγωγές.

Ποιος είναι όμως ο αληθινός πλούτος στη ζωή σύμφωνα με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

«Η αγάπη, οι ουσιαστικές και δυνατές σχέσεις-συγγενικές και φιλικές- η δημιουργία, η υγεία… Τα χρήματα βοηθούν, αρκεί να μην γίνει αυτοσκοπός. Πέφτουν σε αυτή την παγίδα πολλοί.Ο πραγματικός και αληθινός πλούτος είναι το «μαζί» είναι το να γελάς, να χαίρεσαι, να γλεντάς. Πλούτος είναι η γνώση. Ο σεβασμός του άλλου. Πλούτος είναι η αγάπη, η πραγματική και ουσιαστική αγάπη.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top