«Βόμβα» από Θ.Μικρούτσικο:«Υπουργός Πολιτισμού μου έχει πει “Εγώ μόνο Ρέμο ακούω”»

Όσα αποκάλυψε ο μουσικοσυνθέτης για τον αδερφό του, Ανδρέα

«Βόμβα» από Θ.Μικρούτσικο:«Υπουργός Πολιτισμού μου έχει πει “Εγώ μόνο Ρέμο ακούω”»
Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό «Down Town», ο Θάνος Μικρούτσικος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την ανάμειξή του με την πολιτική, τον υπουργό Πολιτισμού, Αριστείδη Μπαλτά, αλλά και για τον αδερφό του Ανδρέα Μικρούτσικο.

Όταν ο μουσικοσυνθέτης ρωτήθηκε για το αν ο κόσμο είδε την ανάμειξή του με την πολιτική με καλό μάτι απάντησε: «Στο σοβαρό κομμάτι του σιναφιού μου άφησαν μάλλον πολύ καλές εντυπώσεις ως υπουργός Πολιτισμού. Στον πιο παραπέρα κόσμο, ίσως η πλειονότητα θα ήθελε να μην έχω ασχοληθεί με την πολιτική. Η σχέση μου με τον κόσμο τα τελευταία χρόνια είναι πολύ στενή. Δεν με αντιμετωπίζουν σαν τον σταρ που βρήκε στον δρόμο. Υπάρχει βαθύτερη σχέση ανάμεσά μας και αυτό με ικανοποιεί πολύ».

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και τον σημερινό υπουργό Πολιτισμού, Αριστείδη Μπαλτά: «Γενικά, δεν έχουμε ευτυχήσει σε αυτή τη χώρα με τους υπουργούς Πολιτισμού. Για να μιλάμε έντιμα. Λίγες φορές υπήρξαν υπουργοί που να είχαν σχέση με το αντικείμενο. Η Μελίνα Μερκούρη ήταν τέτοια κλασική περίπτωση. Οι περισσότεροι δεν είχαν καν όραμα. Νομίζω ότι και εγώ ήμουν μία τέτοια περίπτωση. Ο τελευταίος υπουργός- παρότι ανήκει στην κατηγορία των σκεπτόμενων ανθρώπων- φαίνεται να θεωρεί τον εαυτό του αυτάρκη, ενώ μάλλον δεν έχει ιδέα από το αντικείμενο. Αν σε αυτό προσθέσεις και την κρίση, ''ζήτω που καήκαμε''. Θυμάμαι πριν από χρόνια υπουργό Πολιτισμού ο οποίος με συνάντησε σε ένα ρεστοράν, με αγκάλιασε και ειλικρινέστατα μου είπε: 'Τι μου έκανε ο πρωθυπουργός και με έβαλε στο ΥΠΠΟ; Εγώ μόνο Ρέμο ακούω!''».

Σε ότι αφορά τον αδερφό του, Ανδρέα τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει στο παρελθόν, αλλά και τα τραγούδια που έχει δώσει σε καλλιτέχνες εμπορικού ρεπερτορίου δήλωσε: «Κάποιες φορές κριτίκαρα έντονα τη δουλειά του. Ίσως κάπου ξεπέρασα τα όρια και του ζήτησα συγγνώμη, το θέμα όμως δεν είναι εκεί. Ξέρεις γιατί ξεπέρασα τα όρια; Επειδή θεωρώ ότι ο Ανδρέας είχε τέτοια γνώση και ταλέντο που τα σπατά��ησε ευκολότερα απ΄ όσο έπρεπε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έκανε και πολύ σημαντικά πράγματα».

Όσο για το πώς είναι σήμερα ο αδερφός του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλά είναι. Θα έλεγα είναι περισσότερο σκεπτόμενος. Είναι στο σπίτι του, βλεπόμαστε πολύ συχνά και αγαπιόμαστε πολύ. Αυτή τη στιγμή η σχέση μας είναι τέλεια. Άλλωστε, από την παλιά την οικογένεια μόνο εμείς έχουμε μείνει..».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top