Ξέσπασε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για τα «λευκά» Όσκαρ- Τι είπε ο διάσημος σκηνοθέτης

«Εξεπλάγην με μερικά από τα άτομα που δεν έχουν προταθεί»

 Ξέσπασε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για τα «λευκά» Όσκαρ- Τι είπε ο διάσημος σκηνοθέτης
Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ίσως είναι ένα από τα πιο σεβαστά και ισχυρά μέλη της κοινότητας του Χόλιγουντ και με δηλώσεις του πήρε θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για τα «λευκά» Όσκαρ.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter ο τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης εξέφρασε την «έκπληξη» του για το γεγονός ότι το «Straight Outta Compton» δεν είναι υποψήφιο στην κατηγορία καλύτερης ταινίας και ο Ίντρις Έλμπα δεν διεκδικεί τον Όσκαρ δεύτερου αντρικού ρόλου για την ταινία Beasts of No Nation. Επέκρινε επίσης την οργάνωση για την απάντηση που έδωσε ότι «λαμβάνουμε ψήφους από τα μέλη της Ακαδημίας που έχουν πληρώσει τα τέλη τους και ίσως έχουν συνταξιοδοτηθεί τώρα».

«Είμαι ένας τεράστιος υποστηρικτής των Όσκαρ», λέει ο Σπίλμπεργκ, «εξεπλάγην με μερικά από τα άτομα που δεν έχουν προταθεί. Εξεπλάγην με τον αποκλεισμό του Ίντρις. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη ερμηνεία ηθοποιού και έπρεπε να είναι υποψήφιος για το βραβείο δεύτερου αντρικού ρόλου. Έχω δει την ταινία Straight Outta Compt, μαζί με την γυναίκα μου και μας συγκλόνισε. Έμεινα έκπληκτος όταν είδα ότι δεν είναι στις υποψηφιότητες».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top