Οδηγός για Singles»: Ένα date movie που δεν χρειάζεσαι το έτερον ήμισυ!

Κάνει πρεμιέρα τις ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου στους κινηματογράφους

Υπάρ��ει ο σωστός τρόπος να είσαι single, ο λάθος τρόπος, και έπειτα υπάρχει… η Άλις. Όπως και η Ρόμπιν. Η Λούσι. Η Μεγκ. Ο Τομ. Ο Ντέιβιντ. Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη μοναχικές καρδιές που ψάχνουν το σωστό ταίρι, είτε πρόκειται για έρωτα, ραντεβού ή κάτι ενδιάμεσα. Και κάπου ανάμεσα στα ερωτικά μηνύματα και τα one-night stands, κοινό σημείο όλων των ανύπανδρων ανδρών και γυναικών, είναι η ανάγκη τους να μάθουν να είναι μόνοι σε ένα κόσμο που η έννοια της αγάπης αλλάζει διαρκώς. Τα νυχτοπερπατήματα σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικά.

xxx.jpg
Κάνοντας πρεμιέρα τις ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου, o «Οδηγός Για Singles» είναι η απά��τηση στις σοκολατένιες καρδιές και τα μπουκέτα με τριαντάφυλλα… και ένα date movie που δεν χρειάζεσαι το έτερον ήμισυ.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Λιζ Τουτσίλο, σεναριογράφου της ταινίας «He’s Just Not That Into You», αλλά και επεισοδίων των «Sex and the City» και «Smash».

Σε σκηνοθεσία Κρίστιαν Ντίτερ, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ντακότα Τζόνσον, Ρέμπελ Γουίλσον, Λέσλι Μαν, Άλισον Μπρι, Νίκολας Μπράουν, Ντέιμον Γουέιανς Τζ., Τζέισον Μαντζούκας, Άντερς Χολμ, Τζέικ Λέισι

OI ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

STAR & TANWEER ALLIANCES SA


«Διαγωνισμός How to Be Single: Κερδίστε ένα Ταξίδι στην Νέα Υόρκη από την ταινία ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ SINGLES»

1. Η εταιρεία NEA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ - STAR CHANNEL (στο εξ��ς: Διοργανώτρια Εταιρία) και η TANWEER ALLIANCES SA (στο εξής: Συν-διοργανώτρια Εταιρία) διοργανώνουν διαγωνισμό με τίτλο «Διαγωνισμός How to Be Single: Κερδίστε ένα Ταξίδι στην Νέα Υόρκη από την ταινία ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ SINGLES» στο διαδικτυακό τόπο της πρώτης (www.star.gr).

2. Στο διαγωνισμό παίρνουν αυτόματα μέρος όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής που θα βρουν στο www.star.gr κατά το χρονικό διάστημα από 5 Φεβρουαρίου 2016 έως 15 Φεβρουαρίου 2016 (και ώρα 14.00). Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος και έχουν την Ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα οποιουδήποτε άλλου κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο νικητής και ο συνοδός του θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους νόμιμη και εν ισχύ ταυτότητα ή διαβατήριο. Αν ο πρώτος νικητής δεν μπορέσει να ταξιδέψει στις ημερομηνίες που ορίζονται, θα επιλεγεί άλλος νικητής από τους επιλαχόντες που θα αναδειχθούν κατά σειρά προτεραιότητας από την κλήρωση. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι, οι σύζυγοί τους και οι συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού όλων των εργαζομένων στη Διοργανώτρια ή στη Συνδιοργανώτρια Εταιρεία και στις συνδεδεμένες με αυτές εταιρείες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν ενημερώσει τον Διοργανωτή για οτιδήποτε θα μπορούσε να επηρεάσει τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.

3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 5/02/2016 έως 15/02/2016 στην ηλεκτρονική διεύθυνση «www.star.gr», στην οποία οι συμμετέχοντες θα βρίσκουν οικεία ανάρτηση του Διαγωνισμού. Εξαιρούνται από τον διαγωνισμό οι υπάλληλοι της εταιρείας ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ – STAR CHANNEL και της Tanweer Alliances SA καθώς και οι συγγενείς τους έως πρώτου (Α΄) και δεύτερου (Β΄) βαθμού.

4. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται οποιαδήποτε άλλη ενέργεια εκ μέρους των ενδιαφερόμενων πέραν των όσων ορίζονται στον όρο 3 του παρόντος, αφού κάθε ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει, εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις του όρου 2, λαμβάνει αυτόματα μέρος στο Διαγωνισμό και παίρνει μέρος στην κλήρωση που θα διενεργηθεί για την ανάδειξη των νικητών αυτού. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα μέχρι μία (1) συμμετοχή κατ’ αυτόν τον τρόπο.

5. Θα κληρωθούν συνολικά ένας (1) βασικός νικητής και δυο (2) αναπληρωματικοί για την περίπτωση που κάποιος από τους βασικούς νικητές αρνηθεί ή δεν απαντήσει σε σχετική ειδοποίηση εντός της προθεσμίας που έχει ορισθεί. Το δώρο της κλήρωσης αποτελεί ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη για δύο (2) άτομα και περιλαμβάνει: α) αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής Αθήνα – Νέα Υόρκη για 2 άτομα, β) διανυκτέρευση τριών (3) ημερών σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης με πρωινό, σε δωμάτιο που θα μοιραστούν και τα δύο (2) άτομα, γ) γεύμα στο εστιατόριο Aureole, δ) Πρωινό στο Tick Tock Diner, ε) βραδιά σε club της Νέας Υόρκης. Όποια κόστη προκύψουν επιπλέον του πακέτου δώρου (π.χ. γεύματα, τηλεφωνικές κλήσεις, room service) επιβαρύνουν το νικητή. Το ταξίδι θα λάβει χώρα σε ημερομηνία που θα επιλέξει ο νικητής/νικήτρια εντός του χρονικού διαστήματος από 15/09 έως 13/12/2016 ή από 12/01 έως 28/03/2017, με την εξαίρεση εθνικών εορτών και αργιών της Αμερικής. Τα αεροπορικά εισιτήρια για τον νικητή και τον συν��δό του ισχύουν για την ίδια πτήση και τις ίδιες ημερομηνίες και δεν θα μπορούν να είναι σε διαφορετικές. Επίσης, ο νικητής και ο συνοδός του θα αναχωρήσουν από το ίδιο αεροδρόμιο και θα επιστρέψουν στο ίδιο αεροδρόμιο. Ο συνοδός του νικητή του Βραβείου δεν είναι δυνατό να επιλεγεί μέσω πρόσθετου διαγωνισμού, άλλης προωθητικής ενέργειας ή εμπορικής εκδήλωσης και το Βραβείο εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα, δεν επιστρέφεται, δεν μεταβιβάζεται, δεν αντικαθίσταται και δεν εξαργυρώνεται. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του Βραβείου, οι Χορηγοί διατηρούν το δικαίωμα αντικατάστασης αυτού με άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Το Βραβείο δεν αντιστοιχεί σε δικαίωμα κράτησης ταξιδιωτικού πακέτου για συγκεκριμένη διαδρομή σε συγκεκριμένη ημέρα.


6. Ο ένας (1) τυχερός μαζί με τους δυο (2) αναπληρωματικούς θα αναδειχθούν μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί από τη διοργανώτρια εταιρεία στα γραφεία της επί της οδού Βιλτανιώτη 36, Κάτω Κηφισιά, στις 15 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 14:00. Η κλήρωση θα γίνει βάσει του όρου 2. Ο νικητής θα ανακοινωθεί τόσο από το www.star.gr όσο και από την εκπομπή του Star, ΦΜ Live.

7. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της συμμετοχής τους, εντός δύο (2) ωρών από την ώρα διενέργειας της κλήρωσης, προκειμένου να τους δοθούν αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν από το STAR και η προσπάθεια ειδοποίησης των νικητών (βασικών – αναπληρωματικών) θα αποδεικνύεται πλήρως με την απλή βεβαίωση του σχετικά επιφορτισμένου υπαλλήλου. Ουδεμία ευθύνη φέρει η διοργανώτρια για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών των δώρων και δη όταν οφείλεται σε μη απάντηση του ηλεκτρονικού μηνύματος που θα τους αποσταλεί. Ο χρόνος και τρόπος παραλαβής των εισιτηρίων και λοιπών εγγράφων σχετικά με τα Δώρα θα γνωστοποιείται στο Νικητή εγκαίρως από την Διοργανώτρια Εταιρία ή/και την Συνδιοργανώτρια Εταιρεία τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού, από τον οποίο οι εγκύρως συμμετέχοντες δήλωσαν Συμμετοχή ή μέσω e-mail λογαριασμού.

8. Επιπλέον σε περίπτωση κατά την οποία κάποιος από τους βασικούς νικητές δεν έχει αποδεχθεί για οποιοδήποτε λόγο μέχρι την 1/03/2016 και ώρα 14:00 το δώρο που κέρδισε, θα κληθεί προς αποδοχή του αντίστοιχου δώρου ο αναπληρωματικός νικητής κατά απόλυτη προτεραιότητα και σύμφωνα με την σειρά που θα κληρωθεί. Μετά την 1/03/2016 το δικαίωμα αποδοχής των βασικών νικητών αυτόματα απόλλυται και ουδεμία αξίωση δύναται να προβληθεί έναντι της διοργανώτριας εταιρείας.

9. Για την χρήση του δώρου, είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του νικητή, καθώς και η υπογραφή κάθε σχετικής ��ήλωσης αποδοχής που εύλογα θα του ζητηθεί ως προϋπόθεση και προαπαιτούμενο παράδοσης του δώρου, μη εξαιρουμένης της φωτογράφησης και δημοσίευσης της σχετικής φωτογραφίας του στο δικτυακό τόπο www.star.gr. Τα δώρα δεν εξαργυρώνονται.

10. Τα δώρα είναι προσωπικά δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλη υπηρεσία ή προϊόντα, δεν εκχωρούνται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους ούτε αντικαθίστανται ή εξαργυρώνονται. Μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού και την ειδοποίηση των Νικητών, η διοργανώτρια εταιρεία απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη ιδίως για ακύρωση ή /και ματαίωση του δώρου για οποιονδήποτε λόγο και αιτία.

11. To STAR CHANNEL δεν φέρει ευθύνη για τυχόν εκτυπωτικά λάθη. Επίσης, η διοργανώτρια εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη που για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, απεργίας, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμύρων ή άλλων φυσικών καταστροφών, απεργιών ή κοινωνικών διαταραχών κλπ), δεν μπορεί να εκτελέσει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το παρόν και απαλλάσσεται των υποχρεώσεών της.

12. Το STAR CHANNEL διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (βάσει ενδείξεων) από την διοργανώτρια εταιρεία παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική (μη φέρουσα αυτή, ήτοι η διοργανώτρια εταιρεία, το βάρος της αποδείξεως) τότε η διοργανώτρια εταιρεία έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει τελείως από το διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσουν το δώρο.

13. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στην διοργανώτρια εταιρεία για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του INTERNET. Έτσι, η διοργανώτρια εταιρεία επιφυλάσσει για τον εαυτό της το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση για διαφημιστικούς σκοπούς, καθώς και να προβεί σε χρήση του ονόματος και της εικόνας των συμμετεχόντων χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί τους και χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση από μέρους τους, η δε συμμετοχή καθενός στον παρόντα διαγωνισμό έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.


14. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι με οιοδήποτε από τους ανωτέρω τρόπους συμμετέχοντες δηλώνουν ρητά και αποδέχονται ότι το STAR CHANNEL έχει το δικαίωμα να εντάξει τα μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα τους σε Αρχείο Προσωπικώ�� Δεδομένων, είτε η ίδια ως υπεύθυνος επεξεργασίας είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της. Το ως άνω Αρχείο θα χρησιμοποιηθεί είτε από το STAR CHANNEL είτε από τις συνεργαζόμενες εταιρείες που αυτή θα διορίσει, αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του διαγωνισμού, ήτοι για την επαλήθευση των στοιχείων των νικητών και άλλων συναφών σκοπών καθώς και, σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες συμφωνήσουν, για μελλοντική ενημέρωσή τους σχετικά με διαφημιστικές – προωθητικές ενέργειες (marketing) της εταιρείας STAR CHANNEL. Τα ανωτέρω δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν σε άλλα εκτός των ανωτέρω, νομικά ή φυσικά πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα μ�� το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, το Ν. Ν.3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους που τηρούνται στο ανωτέρω Αρχείο, επικοινωνώντας με την εταιρεία ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. - STAR CHANNEL, οδός Βιλτανιώτη 36, Κάτω Κηφισιά.

15. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό αυτό συνεπάγεται την πλήρη γνώση των αναλυτικών όρων συμμετοχής καθώς και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή τους.

16. Οι αναλυτικοί όροι συμμετοχής θα βρίσκονται επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού στην ιστοσελίδα www.star.gr στη διάθεση όποιου συμμετέχοντα θέλει να τους διαβάσει.

17. Αρμόδια για κάθε τυχόν ζήτημα που σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον παρόντα Διαγωνισμό ορίζονται τα δικαστήρια των Αθηνών.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top