Mόνο στο star.gr: Ο Κώστας Βουτσάς και ο Γιάννης Βόγλης μιλούν για την Άννα Συνοδινού

Μεγάλη απώλεια για το θέατρο και την κοινωνία

Mόνο στο star.gr: Ο Κώστας Βουτσάς και ο Γιάννης Βόγλης μιλούν για την Άννα Συνοδινού
Η αυλαία έπεσε σήμερα για την Άννα Συνοδινού, μια από τις κορυφαίες ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου, που το υπηρέτησε για περισσότερα από 60 χρόνια.

Ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και συναδέλφους, αλλά και τον απλό κόσμο που τον λάτρεψε μέσα από τους ρόλους της αλλά και την ενασχόλησή της με την πολιτική.

Κώστας Βουτσάς: «Μια ηθοποιός αναντικατάστατη»

Ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι συγκλονισμένος από την απώλειά της. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος μιλώντας στο star.gr, δήλωσε: «Απώλεια μεγάλη για το ελληνικό θέατρο και την ελληνική κοινωνία. Άξια μεγάλης αγάπης. Μια ηθοποιός αναντικατάστατη».

Γιάννης Βόγλης: «Εκπροσώπησε την Ελλάδα, ως ηθοποιός και ως πολιτικός με ήθος, μεγαλοψυχία, αξιοπρέπεια και αγάπη»

��ο star.gr, επικοινώνησε με τον σπουδαίο ηθοποιό, Γιάννη Βόγλη. Φανερά συγκινημένος εξέφρασε τη θλίψη του για την τραγική είδηση σημειώνοντας: «Θέλω να πω ότι εδώ και καιρό που η Άννα Συνοδινού δεν εμφανιζόταν στο θέατρο ήταν μια απώλεια. Θυμάμαι πως όταν ήμουν ακόμα μαθητής την είχα δει στην «Κλυταιμνήστρα» και από τότε είχε μείνει χαραγμένη στην μνήμη μου».

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Ήταν μία από τις μεγάλες τραγωδούς και είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της. Η Άννα και εγώ είμαστε από τους υπερασπιστές του μεγέθους του Αρχαίου Δράματος που δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια ξέπεσε. Θα ήθελα να τονίσω πως η Άννα εκπροσώπησε την Ελλάδα, ως ηθοποιός και ως πολιτικός με ήθος, μεγαλοψυχία, αξιοπρέπεια και αγάπη».

Ρεπορτάζ: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Θρήνος στο ελληνικό θέατρο:Πέθανε η Άννα Συνοδινού
Το υπ. Πολιτισμού και το Εθνικό Θέατρο «αποχαιρετούν» την Άννα Συνοδινού
Στενοχωρήθηκε και ο Τσίπρας με τον θάνατο της Συνοδινού-Δείτε πως την αποχαιρέτησε

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top