«Η Βασίλισσα του Χιονιού» έρχεται στην Στέγη Γραμμάτων από τις 22 ως τις 30 Δεκεμβρίου

Η ιστορία δύο νέων παιδιών και η κακιά που προσπαθούσε να τους χωρίσει

«Η Βασίλισσα του Χιονιού» έρχεται στην Στέγη Γραμμάτων από τις 22 ως τις 30 Δεκεμβρίου

«Η Βασίλισσα του Χιονιού», ένα από τα πιο δημοφιλή παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, ενέπνευσε τον αναπληρωτή καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Θοδωρή Αμπαζή, για να δημιουργήσει μία όπερα η οποία θα παρουσιαστεί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών από τις 22 έως τις 30 Δεκεμβρίου.

Κεντρικοί ήρωες σε αυτή την ιστορία αγάπης, ενηλικίωσης και πίστης είναι ένα αγόρι, ένα κορίτσι και η «βασίλισσα του Χιονιού». Ο Κάη λοιπόν που είναι καλός στα αστεία και στον πολλαπλασιασμό κάνει παρέα με την Γκρέτα η οποία και λατρεύει να ακούει τις ιστορίες του.

Η φιλία τους είναι πολύ δυνατή κάτι που κάνει την «Βασίλισσα του Χιονιού» που είναι κακιά να θέλει να τους χωρίσει, κάτι που χρησιμοποιώντας ένα τέχνασμα, το καταφέρνει.

Ο Κάη ακολουθεί σαν υπνωτισμένος την Βασίλισσα και θέλει να ανακαλύψει μόνος του καινούργια μέρη παρατώντας την άλλοτε καλή του φίλη, Γκρέτα και φτάνοντας μέχρι την μακρινή Λαπωνία.

Η ίδια όμως δεν μπορεί να τον ξεχάσει και κινεί γη και ουρανό προκειμένου να τον βρει.

Το αν τελικά θα εντοπίσει να βρει τον αγαπημένο της φίλο και αν αυτός τελικά θα τα ξαναβρεί μαζί της, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν όσοι βρεθούν στην Στέγη Γραμμάτων από τις 22 έως τις 30 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top