Οι πρωταγωνιστές του “Ουζερί Τσιτσάνης” του Μ.Μανουσάκη μίλησαν αποκλειστικά στο Star!

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 3 Δεκεμβρίου

Οι πρωταγωνιστές του “Ουζερί Τσιτσάνης” του Μ.Μανουσάκη μίλησαν αποκλειστικά στο Star!

Στο Star μίλησαν αποκλειστικά οι πρωταγωνιστές (Αντρέας Κωνσταντίνου, Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη, Βασιλική Τρουφάκου, Χάρης Φραγκούλης) της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του σπουδαίου σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη «Ουζερί Τσιτσάνης»…

Στο έργο, που αποτελεί μεταφορά του βιβλίου του Γιώργου Σκαμπαρδώνη, παρακολουθούμε ένα δυνατό έρωτα με φόντο την κατοχική Θεσσαλονίκη.

Καταλύτης στην ιστορία ο άρχοντας του ρεμπέτικου Βασίλης Τσιτσάνης που πρωταγωνιστεί με την ψυχή και τα τραγούδια του.

Στην Θεσσαλονίκη της γερμανικής κατοχής εκεί που έγραψε τις μεγάλες του επιτυχίες, ο άρχοντας του ρεμπέτικου Βασίλης Τσιτσάνης μας ταξιδεύει το φιλμ του Μανούσου Μανουσάκη «Ουζερι Τσιτσάνης»

Ένας χριστιανός και μια εβραία ζουν έναν έρωτα καταδικασμένο από θεούς και ανθρώπους.

Για τον Αντρέα Κωνσταντίνου να ερμηνεύσει τον Βασίλη Τσιτσάνη ήταν μια απαιτητική διαδικασία μέχρι και μαθήματα μπουζουκιού παρακολούθησε…

«Αγχώθηκα και φοβήθηκα. Με… έπιασε ένα δέος σχετικά με αυτή τη μορφή, αλλά μερικά κομμάτια τα έμαθα», είπε ο ηθοποιός.

Το φιλμ είναι μια πολυάνθρωπη παραγωγή με περισσότερους από 2.500 βοηθητικούς ηθοποιούς ενώ χρησιμοποιήθηκε το αυθεντικό τραίνο που μετέφερε τους εβραίους στην Κόλαση.


«Ήταν σαν μια αναπαράσταση, επειδή έβλεπες τόσους βοηθητικούς ηθοποιούς ντυμένους με αυτά τα ρούχα. Έλεγες κάπως έτσι θα ήταν και στα αλήθεια», ανέφερε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη.

Στο έργο ο Χάρης Φραγκούλης ερμηνεύει τον Γιώργο που παλεύει κόντρα στα σκοτάδια της εποχής με όπλο την ανάγκη του ελευθερία αλλά και την πίστη στον έρωτα του.

Στους κεντρικούς ρόλους συναντάμε ακόμα τους Γιάννη Στάνκογλου, Βασιλική Τρουφάκου, Γιάννη Αιβάζη Θοδωρή Αντωνιάδη αλλά και τους Λάκη Κομνηνό και Αλμπέρτο Εσκενάζυ.

Για την συνεργασία της με τον Μανούσο Μανουσάκη η Βασιλική Τρουφάκου δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή σε περιβάλλει με αγάπη».

Το «Ουζερί Τσιτσάνης» θα προβάλλεται από τις 3 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top