Sold out (και στο Λονδίνο) η παράσταση της Νατάσας Μποφίλιου-Επόμενος σταθμός το Ντουμπάι

Δείτε φωτοτεπορτάζ από την εμφάνιση της

Sold out (και στο Λονδίνο) η παράσταση της Νατάσας Μποφίλιου-Επόμενος σταθμός το Ντουμπάι

​Μία ακόμη sold out βραδιά για τη Νατάσσα Μποφίλιου, αυτή τη φορά στο Λονδίνο!

Bofiliou_London5.jpg
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου η Νατάσσα Μποφίλιου και οι συνεργάτες της εμφανίστηκαν στο club “O2 Academy Islington”, χαρίζοντας μία μαγική βραδιά στους 1000 περίπου Έλληνες, Κύπριους και Άγγλους φίλους τους που βρέθηκαν στο κέντρο του Λονδίνου, για να παρακολουθήσουν μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς του ελληνικού τραγουδιού σε μία συναρπαστική συναυλία.

Bofiliou_London3.jpg
Οι μόνιμοι συνεργάτες της Νατάσσας, ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και ο στιχουργός Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ισορροπώντας στις δυο πτυχές της προσωπικότητας της, την ευαισθησία και το πάθος, έστησαν ένα φωτεινό πρόγραμμα υπενθυμίζοντας και στους θαυμαστές της στην Αγγλία για ποιο λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το πιο δυνατό της χαρτί. Η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσίασε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και από τη συμμετοχή της στο άλμπουμ του Θέμη Καραμουρατίδη και του Οδυσσ��α Ιωάννου, «Πρώτες Λέξεις», το οποίο κυκλοφόρησε από τη Feelgood Records.

Bofiliou_London4.jpg
Επόμενος σταθμός της Νατάσσας Μποφίλιου στο εξωτερικό, το Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου θα εμφανιστεί την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στο “The Music Room” του Majestic Hotel.
BofiliouLondon1.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top