89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm: Ο Πάνος Κιάμος live & unplugged για τα παιδιά του Make A Wish!

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος

89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm: Ο Πάνος Κιάμος live & unplugged για τα παιδιά του Make A Wish!
Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm παρουσιάζει τον Πάνο Κιάμο σε ένα ξεχωριστό acoustic live, για τα παιδιά του οργανισμού Make-A-Wish, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254, Ταύρος).

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Οργανισμός Make-A-Wish, διοργανώνει από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, την Ημέρα Χαράς για όλη την Οικογένεια – Family Fun Day! Το Family Fun Day είναι μια γιορτή γεμάτη ξεγνοιασιά, παιχνίδι και συναρπαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Μία γιορτή για όλους όσους πιστεύουν στη θεραπευτική Δύναμη μιας Ευχής! Ας γίνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά, για να δώσουμε Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα, στα παιδιά εκείνα, που καθημερινά δοκιμάζονται!

Εκεί θα βρίσκεται και ο Πάνος Κιάμος, που αφιλοκερδώς θα τραγουδήσει live για όλα τα παιδιά! Μάλιστα, στον χώρο του Family Fun Day θα υπάρχει και έκθεση με 100 συλλεκτικά CD του τραγουδιστή, τα οποία σχεδιάστηκαν με πολλή φαντασία από τα ίδια τα παιδιά του Make-A-Wish, με θέμα την αισιοδοξία και την ελπίδα και θα είναι σύντομα διαθέσιμα, ώστε όλα τα έσοδα από την πώλησή τους να ενισχύσουν το έργο του οργανισμού!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top