Η παράσταση “Σμύρνη μου αγαπημένη” στηρίζει τον 1ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης!

Την Τετάρτη η συνάντηση της Μ. Ντενίση και του Στ. Τζουλάκη

 Η παράσταση “Σμύρνη μου αγαπημένη” στηρίζει τον 1ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης!
Στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο θίασος της παράστασης “Σμύρνη μου αγαπημένη”, με επικεφαλής την Μιμή Ντενίση θα βρεθεί στο γραφείο του δημάρχου Νέας Σμύρνης, Σταύρου Τζουλάκη, δηλώνοντας έμπρακτα την υποστήριξή του στον 1ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης για τις Αλησμόνητες Πατρίδες “Historic Run- Τρέχοντας στην Ιστορία” που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2015 , στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός αφιερωμένο στην ιστορία της Νέας Σμύρνης και στη συλλογική συνείδηση των κατοίκων της, ένας αγώνας μνήμης και ιστορικής κληρονομιάς , με σκοπό την ανάδειξη της παράδοσης των αλησμόνητων πατρίδων.
ηηη.jpg
Β. Χατζατουριάν (στη μέση) προβάρει την μπλούζα του 1ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης)


Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βαγγέλης Χατζατουριάν και η Μιμή Ντενίση, συναντιούνται, αναδεικνύοντας τον κοινό τους σκοπό για την ενίσχυση της ιστορικής μνήμης, ενώνοντας τον αθλητισμό με τον πολιτισμό.

Μεταξύ των ηθοποιών που θα βρίσκονται εκεί είναι ο Κώστας Βουτσάς, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Τάσος Νούσιας, ο Μιχάλης Μητρούσης, ο Κρατερός Κατσούλης και η Χριστίνα Αλεξανιάν, ενώ οι παραστάσεις θα συνεχιστούν έως τις 14 Οκτωβρίου.

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης θα φωτογραφηθούν με τα συλλεκτικά μπλουζάκια του Αγώνα, με ειδικό σχέδιο του γνωστού ζωγράφου Αλέκου Φασιανού, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν έμπρακτα την στήριξή τους σε αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα που διοργανώνει για πρώτη φορά ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top