Η νέα ταινία του Γιώργου Χωραφά "δανείζεται" από τις ομορφιές της Κρήτης!

Συμπρωταγωνιστεί με την κόρη του Ζωή

Η νέα ταινία του Γιώργου Χωραφά "δανείζεται" από τις ομορφιές της Κρήτης!
Μια νέα φιλόδοξη ελληνική ταινία γυρίζεται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη με τίτλο High Season, πρωταγωνιστής ο Γιώργος Χωραφάς.

Ο διεθνής Έλληνας ηθοποιός υποδύεται τον διευθυντή ενός ξενοδοχείου που εξαιτίας της κρίσης χάνει την δουλειά του. Την στιγμή που η ζωή του αγγίζει το μηδέν εκείνος παίρνει μια απόφαση που θα ανατρέψει τις ισορροπίες.

Για την ηρακλειώτισσα δημιουργό Κλειώ Φανουράκη, που υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία, ο Γιώργος Χωραφάς ήταν η ιδανική επιλογή για τον κεντρικό ρόλο.

Αν και η βάση του Γιώργου Χωραφά είναι η Γαλλία, η καρδιά και το μυαλό του βρίσκονται πάντα στη Ελλάδα και σε κάθε πρόταση που αγγίζει τις χορδές του... επιστρέφει.

Χάρη στην ταινία High Season ο Γιώργος Χωραφάς συμπρωταγωνιστεί για πρώτη φορά με την κόρη του την επίσης ηθοποιό Ζωή. Στο φιλμ παίζουν ακόμα οι: Σοφία Χιλλ, Λευτέρης Ελευθερίου, Άννα Φόνσου, Αλέξανδρος Μυλωνάς ,Νίκος Μπουσδούκος, Γιώργης Σμπώκος.

H ταινία High Season σηματοδωτεί και την κινηματογραφική επιστροφή της Άννας Φόνσου.

Σε μια εποχή που η τέχνη μοιάζει είδος πολυτελείας η ταλαντούχα Φανουράκη δεν χάνει την ελπίδα της πιστεύοντας ότι ο κινηματογράφος δεν θα χάσει τον δρόμο του.

Το φίλμ αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους το 2016.

Έλγκα Νταιφά
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top